ŠAKIRA PREKLINJE DA JOJ OSTAVE DECU NA MIRU: Pevačica nakon PREVARE supruga PROLAZI kroz AGONIJU
Šakira i Pike, Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

zamolila je sve

ŠAKIRA PREKLINJE DA JOJ OSTAVE DECU NA MIRU: Pevačica nakon PREVARE supruga PROLAZI kroz AGONIJU

Uputila javni apel.

Objavljeno:

Pevačica Šakira i dalje prolazi kroz veliku dramu bez obzira na to što je od skandala sa Pikeom prošlo već nekoliko meseci.

Naime, ona moli tamošnje medije da ostave njenu decu na miru, budući da su pod stalnim pritiskom medija i da ih isti prate u stopu, kao i paparaci.

- U ovo vreme promena u mom životu kao javne osobe, razumljivo je da postoji stalna znatiželja medija o meni i mojoj porodici. Međutim, moja deca, Milan i Saša, proživeli su tešku godinu, trpeli su stalnu opsadu i nemilosrdni progon paparaca i raznih medija u Barseloni. Sada kada započinju novu fazu u svojim životima, molim medije u ime svoje dece da poštuju njihovo pravo na privatnost. Preklinjem vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, da ih ne čekate na vratima naše kuće ili pratite na njihove vannastavne i rekreativne aktivnosti kako biste dobili što bolje fotografije i snimke, kao što se događalo svaki dan u Barseloni - napisala je Šakira između ostalog.

Takođe je uputila i javni apel da mediji prestanu da snimaju njenu decu i da ih maltretiraju jer ne mogu školu normalno da pohađaju.

- Verujem da su novinari i fotografi osetljivi na situaciju u kojoj se nalaze Milan i Saša, te da prema njima mogu da se ponašaju na najhumaniji način, s obzirom na to da se radi o zdravlju i fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje maloletnika od 8 i 10 godina. Oni samo žele da izađu napolje i pohađaju školu i da se istovremeno osećaju sigurnima i bezbrižnima jer nisu proganjani i izloženi stalnom nadzoru kamera. Ovu molbu ne upućujem kao umetnica, već kao majka koja želi da zaštiti i brine se o psihičkoj i emocionalnoj dobrobiti svoje dece, kako bi mogla da živi zdrav i srećan život kakav svako dete zaslužuje - stoji u njenom objavi na društvenoj mreži Instagram.

.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.