"IZGUBILI SMO LEGENDU SINOĆ": Preminuo ČUVENI GLUMAC u 81. godini
Glumac, Foto: Film Stills Profimedia

tuga

"IZGUBILI SMO LEGENDU SINOĆ": Preminuo ČUVENI GLUMAC u 81. godini

Porodica je saopštila vest o njegovoj smrti.

Objavljeno: 13:24h

Glumac Majkl Lerner preminuo je u 81. godini, preneli su svetski mediji.

Ovaj glumac je nominovan za Oskara za sporednu ulogu u filmu Braće Koena "Barton Flink" a između ostalih igrao je u filmovima "Poštar uvek zvoni dvaput" i "Godzila".

Vest o njegovoj smrti objavio je nećak glumac serije “The Goldbergs” na svom Instagram profilu.

- Izgubili smo legendu sinoć. Teško je opisati rečima koliko je moj ujak Majkl bio briljantan i koliko je uticao na mene - napisao je Sem.

Njegove priče su me uvek inspirisale i učinile da se zaljubim u glumu. Bio je najsjajniji, najpouzdaniji, talentovan tip a činjenica da je bio moja krv će me uvek činiti da se osećam posebno. Svi koji su ga poznavali, zanju koliko je bio lud, na najbolji način - napisao je Sem u oproštajnoj poruci na Instagramu.

A zatim je evocirao uspomene na slavnog ujaka:

'Izgubili smo legendu sinoć. Teško je opisati rečima koliko je moj ujak Majkl bio briljantan i koliko je uticao na mene.'
"Izgubili smo legendu sinoć. Teško je opisati rečima koliko je moj ujak Majkl bio briljantan i koliko je uticao na mene."foto: Rob Latour Shutterstock Editorial Profimedia

- Tako sam srećan zbog vremena koje sam proveo sa njim i svi smo srećni što nam i dalje ostaje njegov rad na filmu. R.I.P. Majkl uživaj u svojim kubanskim cigarama, udobnim stolicama i beskrajnom filmskom maratonu - napisao je Sem i zauvek se oprostio od ujaka.

Majkl Lerner je rođen 22. juna 1941. godine u Bruklinu u Njujorku. Glumom je počeo da se bavi šezdesetih godina u pozorištu u San Francisku.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.