DOK JE ON VARAO ŠAKIRU, LJUBAVNICA JE ISTO RADILA NJEMU: Mediji BRUJE o ovoj SAPUNICI
Žerar Pike i Šakira, Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

zaplet

DOK JE ON VARAO ŠAKIRU, LJUBAVNICA JE ISTO RADILA NJEMU: Mediji BRUJE o ovoj SAPUNICI

O braku Šakire i Pikeo ne prestaje da se govori.

Objavljeno:

Nakon što je slavni španski fudbaler Žerar Pike prevario svoju suprugu Šakiru sa mlađom Klarom, zbog čega su se rastali, ljubavnica mu je "zabila nož u leđa" i prevarila ga navodno.

Pikeova ljubavnica Klara Čija prevarila ga je navodno sa bivšim fudbalskim trenerom kluba Barselona, Pepom Gvardiola.

Tokom 12 godina koliko su bili Šakira i Pike bili zajedno, mnogi mediji ističu da joj je Pike bio neveran. Ali sada fotograf Džordi Martin tvrdi da Šakira nije bila jedina koja je prevarena i da je Klara Čija takođe bila neverna partneru kojeg je imala neposredno pre igrača.

- Objasniću svetu kako je došlo do velike izdaje - rekao je on za „Univision“.

- Već sam rekao Šakiri da imam dokaz kada, kako i gde je prevarena. Izneću dva neverstva. Jedno iz 2016. i ono sa Klarom Čijom - nastavio je on.

On tvrdi da je Klara Čija je bila devojka brata Pikeovog najboljeg prijatelja, koji je radio u Kosmosu, kompaniji igrača Barselone. Igrač je organizovao kompanijsku večeru i 23-godišnja studentkinja je bila tamo, očigledno su se ona i Pike zaljubili na prvi pogled i počeli da se sastaju, a da to nisu rekli svojim partnerima.

- On ide na večeru sa svojom devojkom, Klarom Čiom, a Đerard Pike pokupi devojku svog prijatelja. Klara je prevarila svog dečka, a Đerard je prevario Šakiru.

Džordi Martin je objasnio više detalja o neverstvu Klare Čije.

- Pike ima najboljeg prijatelja. Klara je bila devojka brata Pikeovog prijatelja. Od trenutka kada su se upoznali, on je bio zaljubljen u ovu devojku - rekao je Martin.

Pike je onda mislio da je Klara ostavila svog dečka, kada je krenula da se zabavlja sa njim, ali to je bila delimična istina, jer se onda ona smuvala sa Pepom Gvardiola, trenerom kluba Barselona.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.