SVE JE POSTALO PEPEO I DIM: Glumici u POŽARU izgorela CELA KUĆA, JEDVA izvukla decu
Katerina Skorsone, Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/CATERINASCORSONE

strašno

SVE JE POSTALO PEPEO I DIM: Glumici u POŽARU izgorela CELA KUĆA, JEDVA izvukla decu

Otkrila jezive detalje

Objavljeno:

Katerina Skorsone, glumica najpoznatija po ulozi doktorke Amelije Šepard u seriji "Uvod u anatomiju", otkrila je na svom nalogu na Instagramu detalje stravičnog požara u kom je izgubila svoj dom.

Ona je opisala kako je došlo do požara, koji se desio pre nekoliko meseci, te otkrila da je imala tek par minuta da decu izvede na bezbedno.

- Dok sam spremala decu za spavanje, primetila sam dim oko kade. Kada sam pogledala niz hodnik, reka gustog crnog dima se već stvorila i ispunjavala je kuću - napisala je glumica, koja ima ćerke Laki, Elizu i Palomu:

- Imala sam dva minuta da izvučem svoje troje dece iz kuće, jedva smo cipele imali. Ali smo izašli. I na tome ću biti večno zahvalna. Ono što mi je slomilo srce jeste to što smo izgubili naša četiri kućna ljubimca. Sa tim gubitkom se još ne mirimo, ali smo srećni što smo imali priliku da ih volimo.

Pored fotografije kuće posle požara, te uspomena sa ljubimcima koje je izgubila, Katerina je podelila sa svima i lekciju koju je izvukla iz ovog traumatičnog iskustva.

- Ono što smo naučili jeste da su jedino važni ljudi (i bića) koja volite. Zajednica je ono što je važno. Ne bismo bili ovde bez toga i zato smo zahvalni - napisala je, pa zaključila:

- Ovo nije objava o požaru. Ovo je objava o zajednici. Ljubavno pismo svim ljudima koji su bili tu za nas kako su mogli i umeli. Hvala vatrogascima i inspektorima, komšiji koji je otvorio vrata na moje ludačko kucanje. Hvala roditeljima dece iz škole koji su poslali igračke i knjige, mojim prijateljima iz "Uvoda u anatomiju" i "Šondalenda" koji su poslali garderobu i namirnice i mojoj sestri koja je došla kako bi se bavila logistikom da bih ja bila sa mojom decom. Hvala mom timu koji je učinio sve mnogo lakšim. Fotografijama slavimo prostor koji smo nekada zvali domom, kažemo zbogom životinjama koje su nas toliko volele i slavimo jedinu stvar koja nam treba - jedni druge.

Ispod objave nizale su se poruke njenih kolega, pre svega onih iz "Uvoda u anatomiju", koji su pisali da su srećni što je i dalje živa, te da je pokazala neverovatnu snagu i hrabrost nakon svega što se desilo.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.