ANĐELINA DŽOLI PRIZNALA SA KIM JE NAJVIŠE UŽIVALA U INTIMNIM SCENAMA: Nećete verovati KO JE U PITANJU, nije Bred
Anđelina Džoli, Foto: EPA/ Neil Hall

ovo niko nije očekivao

ANĐELINA DŽOLI PRIZNALA SA KIM JE NAJVIŠE UŽIVALA U INTIMNIM SCENAMA: Nećete verovati KO JE U PITANJU, nije Bred

Otvoreno je progovorila na ovu škakljivu temu

Objavljeno: 21:21h

Jedna od najslavnijih holivudskih glumica Anđelina Džoli slovi za jednu od najlepših žena na svetu. Njen buran privatan život oduvek je intrigirao javnost, a najveću pažnju privukao je brak sa Oskarom nagrađenim glumcem Bredom Pitom.

Iako je Džolijeva sa njim snimila blokbaster "Gospodin i gospođa Smit", tokom kog su i sevnule varnice, Anđelina je istakla da se najdraža intimna scena koju je snimila u karijeri, ipak ne nalazu tom filmu.

Sa dvostrukim dobitnikom Oskara, Džolijeva je snimala film “Sakupljač kostiju“, a glumica je izjavila da je "uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na lepotu“.

Glumica je izjavila da je 'uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na lepotu“.
Glumica je izjavila da je "uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na lepotu“.foto: AP/ Jordan Strauss

- Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi preuzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom - izjavila je Anđelina.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.