OVO JE DEVOJKA KIJANA RIVSA: Svi su mislili da VOLI PILETINU, a zapravo se LOŽI NA STARIJE TETE (FOTO)
Kijan Rivs, Foto: Profimedia

uživaju zajedno

OVO JE DEVOJKA KIJANA RIVSA: Svi su mislili da VOLI PILETINU, a zapravo se LOŽI NA STARIJE TETE (FOTO)

- Bili smo u krevetu. Bili smo povezani. Smejali smo se, smejali i kikotali. Osećao sam se sjajno. Bilo je zaista lepo biti zajedno - dodao je on

Objavljeno:

Holivudski glumac Kijanu Rivs dugo je odbijao da priča o svom privatnom životu, a sada je to konačno uradio, dotakavši se svoje devojke Aleksandre Grant.

Naime, on je rekao da obožava da se smeje i kikoće u krevetu sa svojom devojkom i da su ti trenuci "blaženstvo".

- Pre nekoliko dana sa mojim medom - rekao je glumac za magazin Pipl nakon što su ga pitali o njegovom poslednjem „trenutku blaženstva“ sa Aleksandrom.

- Bili smo u krevetu. Bili smo povezani. Smejali smo se, smejali i kikotali. Osećao sam se sjajno. Bilo je zaista lepo biti zajedno - dodao je on.

Glumac uživa u ljubavi
Glumac uživa u ljubavifoto: Profimedia

Ovaj 58-godišnjak i Grantova upoznali su se 2009. godine, a zajedno su radili na dve njegove knjige „Oda sreći“ i „Senke“.

Objavili su da su zajedno pre 4 godine.

Grant je 2020. za britanski Vogue rekao da je "Oda sreći", slikovnica za odrasle, prvobitno zamišljena kao poklon koji je ona nacrtala za njega.

Par je navodno izlazio godinama pre nego što su zajedno debitovali na crvenom tepihu na LACMA Art + Film Gala u Los Anđelesu 2019.

Rivs je u više navrata istakao da ne želi da priča o svom privatnom životu i da želi da neku privatnost zadrži za sebe, uprkso tome što je javna ličnost.

Njih dvoje vole da putuju
Njih dvoje vole da putujufoto: Profimedia

- Došao sam u Holivud da bih bio u filmovima. Zaista sam zahvalan što sam imao tu priliku, ali ja sam samo privatna osoba, i lepo je što još uvek postoji - rekao je glumac za "Parade".

Podsetimo, u više navrata je njegova devojka Aleksandra bila na meti gnusnih i brutalnih komentara od strane površnih ljudi zbog svog izgleda, a mnogi su pisali i da ne znaju šta glumac traži sa njom budući da izgleda kao da može "majka da mu bude", što je takođe naišlo na burne reakcije javnosti.

Održala se premijera filma "Munje opet"

00:28

Ekipa filma Munje na premijeru stigla autobusom

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.