POTRESNA VEST! BRATA POZNATE GLUMICE PRONAŠLI MRTVOG U STANU: Otkriven uzrok smrti, TUGA
Foto: Instagram printscreen/jrpanettiere

tuga ne prestaje

POTRESNA VEST! BRATA POZNATE GLUMICE PRONAŠLI MRTVOG U STANU: Otkriven uzrok smrti, TUGA

Pronašli su ga kako "sedi uspravno na stolici i ne reaguje"

Objavljeno: 10:13h

Brat glumice Hejden Panetijer, Jensen iznenada je preminuo 19. februara sa samo 28 godina, a sada je otkriven uzrok smrti.

Porodica je izdala saopštenje u kom navode da je mladi glumac umro od povećanja srca i komplikacija s aortnim zaliskom, pišu strani mediji.

Jensena su prijatelji pronašli mrtvog u njegovom stanu u Njujorku. Došli su da ga obiđu kako bi videli šta se događa jer je propustio sastanak. Pronašli su kako "sedi uspravno na stolici i ne reaguje" pa su počeli da ga oživljavaju, ali bezuspešno.

Porodica je izdala saopštenje
Porodica je izdala saopštenjefoto: Instagram printscreen/jrpanettiere

- Njegova harizma, toplina i saosećanje za druge i njegov kreativni duh zauvek će živeti u našim srcima i u srcima svih koje je sreo. Medicinski istražitelj izvestio je da je Jansenova iznenadna smrt posledica kardiomegalije (povećanog srca), zajedno s komplikacijama aortnog zaliska.

- Iskreno cenimo ljubav i podršku našoj porodici dok prolazimo kroz ovaj nezamisliv gubitak i molimo da nam date privatnost tokom ovog vremena žalosti. Mnogo te volimo, Jansene, i zauvek ćeš biti u našim srcima", napisala je porodica.

Jensena su prijatelji pronašli mrtvog u njegovom stanu u Njujorku.
Jensena su prijatelji pronašli mrtvog u njegovom stanu u Njujorku. foto: Instagram printscreen/jrpanettiere

Jansen, koji je bio pet godina mlađi od svoje sestre, krenuo je sestrinim stopama i bavio se glumom. Njegova poslednja uloga bila je u komediji "Ljubav ili ne" iz 2022.

Godine 2008. dobio je nominaciju za nagradu za mladog umetnika za svoj rad na "Poslednji letnji dan". U trenutku smrti bio je uključen u pet različitih projekata.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.