MANEKENKA SVE IZNENADILA PRIZNANJEM: Nedavno je DOBILA SINA, a SADA PLANIRA NOVU TRUDNOĆU, po svaku cenu ŽELI JEDNO
Paris Hilton, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

otvorila dušu

MANEKENKA SVE IZNENADILA PRIZNANJEM: Nedavno je DOBILA SINA, a SADA PLANIRA NOVU TRUDNOĆU, po svaku cenu ŽELI JEDNO

Paris Hilton je otkrila da planira još jednu trudnoću putem vantelesne oplodnje.

Objavljeno:

Slavna bogatašica i rijaliti zvezda Paris Hilton, nakon što je nedavno postala majka dečaka, otkrila je da želi da dobije ćerku.

Naime, manekenka je iznenadila javnost prošlog meseca kada je rekla da su ona i suprug Karter Reum postali roditelji. Njihovog sina rodila je surogat majka, a nazvali su ga Feniks Baron Hilton Reum.

Nedavno je za Glamour otkrila da želi drugo dete. Pariz je takođe otkrila i da su ona i njen partner zamrznuli 20 embriona tokom karantina zbog korone.

Paris Hilton
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Međutim, svi embrioni su dečaci, te Paris sada želi ponovo da pokuša da ih zamrzne jer bi želela da ima devojčicu.

- Bilo je to u vreme pandemije, sve je bilo zatvoreno, društveni događaji su otkazani, putovanja su bila nemoguća, pa sam predložila Karteru da se pozabavimo planovima za budućnost. A roditeljstvo je definitivno bilo jedno od glavnih pitanja – rekla je ona.

Paris Hilton
foto: Profimedia

– Pošto smo se opredelili za medicinski potpomognutu oplodnju, u sedam procedura napravili smo svoju bazu sa dvadeset smrznutih embriona, koji su neverovatno, ali istinito, svi muški. Kako želim devojčicu, nastavljamo, tako da sa velikim uzbuđenjem čekamo rezultate poslednje procedure - dodala je Paris.

Ona je otkrila da je pre mesec dana ponovo prošla kroz proces i da čeka da vidi da li će biti devojčica. Ona je već izabrala imena za svoju buduću decu i tvrdi da će ćerku nazvati London.

- Godinama sam planirala imena svoje dece - objasnila je rijaliti zvezda.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/24hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.