OD OVIH REČI MU NEĆE BITI DOBRO: Šakira ponovo POSVETILA PESMU Pikeu (VIDEO)
Pike i Šakira, Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

rat se nastavlja

OD OVIH REČI MU NEĆE BITI DOBRO: Šakira ponovo POSVETILA PESMU Pikeu (VIDEO)

Već je prikupila gotovo 7 miliona pregleda

Objavljeno:

Otkako je prekinula s nevernim Pikeom (36), pop zvezda Šakira (46) je objavila već nekoliko uspešnih hitova u kojima proziva svog bivšeg i njegovu djevojku, s veoma malo diskrecije. Sada je izašla nova pesma, ali ovaj put u duetu sa kolegnicom.

Naime, Šakira je predstavila novu pesmu koju je snimila s kolumbijskom pevačicom Karol Dži (32). Pesma "TQG" izašla je danas kao deo Karolinog novog albuma "Mañana Será Bonito" (Sutra će biti lepo). Pesma je objavljena pre devet sati i prikupila je gotovo 7 miliona pregleda.

Kolumbijske pevačice u pesmi govore o muškarcima koji su ih povredili. Karol Dži aludirala je na svoju vezu s reperom Anuelom AA (30) od kog se rastala 2021.

Kolumbijske pevačice u pesmi govore o muškarcima koji su ih povredili.
Kolumbijske pevačice u pesmi govore o muškarcima koji su ih povredili.foto: Profimedia

Šakira pak spominje nekoga ko se udaljio od nje. To je očita referenca na bivšeg španskog fudbalera, Žerara Pikea, od koga se rastala nakon 11 godina veze zbog nevere.

- Zašto me tražiš ako znaš da ne ponavljam greške, reci svojoj novoj bebi da se ne takmičim za muškarca - deo je refrena koji pevaju Šakira i Karol Dži.

Osim prozivanja bivših izgleda da je Šakira, kao i u poslednjem hitu, prozvala i devojku s kojom ju je Pike prevario, Klara Čia Marti.

Osim prozivanja bivših izgleda da je Šakira, kao i u poslednjem hitu, prozvala i devojku s kojom ju je Pike prevario,
Osim prozivanja bivših izgleda da je Šakira, kao i u poslednjem hitu, prozvala i devojku s kojom ju je Pike prevario,foto: Profimedia

- Kunem se da više nisi dobrodošao / Povredilo me što sam te videla s novom, ali ja sam već spremna za moje / Zaboravila sam što smo proživeli i to je ono što te je uvredilo / Čak mi se i život poboljšao, kunem se da više nisi dobrodošao / A ono što mi je tvoja devojka priredila, to me ne ljuti niti me nasmejava - peva Šakira.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.