POZNATA STARLETA UHAPŠENA ZBOG DROGE: Bačena u ZATVOR U DUBAJIU
Foto: Printscreen/jutjub/kazcrossley

drama

POZNATA STARLETA UHAPŠENA ZBOG DROGE: Bačena u ZATVOR U DUBAJIU

Dubai je nedavno liberalizovao svoje zakone o drogama s prekršiteljima koji prvi put postupaju s najmanje tri meseca zatvora i novčanom kaznom između 4,5 hiljada i 22,7 hiljada funti

Objavljeno:

Finalistkinja rijalitija Love Island, Kaz Krosli, uhapšena je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog sumnje da je konzumirala drogu.

Kako prenosi "Daily Mail" Kaz se suočava sa najmanje tri meseca zatvorske kazne.

Sve je počelo kada je starleta zadržana na aerodromu u Abu Dabiju dok je presedala na let za Tajland gde je, kako tvrdi, išla na volonterski rad. Nakon ovoga ona je prebačena u zatvor u Dubajiu, gde joj je navodno odbijen telefonski poziv porodici, ali joj je bilo dopušteno da pošalje jedan e-mail.

Dubai je nedavno liberalizovao svoje zakone o drogama s prekršiteljima koji prvi put postupaju s najmanje tri meseca zatvora i novčanom kaznom između 4,5 hiljada i 22,7 hiljada funti. Prethodno bi to bilo najmanje četiri godine zatvora za bilo kakvu upotrebu droga.

- Veselila se povratku na Tajland gde je radila volonterski, no sada mora da čami u zatvoru u Dubaiju - rekao je jedan od izvora.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.