SAMOUBISTVO POPULARNE RIJALITI ZVEZDE: Telo NAĐENO na spratu kuće
Smrt, Foto: Profimedia

smrt

SAMOUBISTVO POPULARNE RIJALITI ZVEZDE: Telo NAĐENO na spratu kuće

Najpoznatiji je po kompozicijama i produkcijama pesama za velike američke pop zvezde.

Objavljeno:

Rijaliti zvezda i tekstopisac Kajl Džejkobs (49), suprug rijaliti zvezde Keli Pikler, pronađen je mrtav posle verovatnog samoubistva u njihovom porodičnom domu u Nešvilu u Tenesiju, javljaju američki mediji.

Prema policijskom izveštaju, poziv su dobili u pola dva ujutru u petak, a po dolasku su "zatekli telo građanina Kajla Džejkobsa, koji je preminuo usled rane od hica iz vatrenog oružja koju je verovatno naneo sam sebi". Telo je pronađeno na spratu, u njegovoj radnoj sobi.

Kako su rekli iz policije, Keli Pikler se probudila nešto ranije, videla je da muž nije pored nje u krevetu, i krenula je da ga traži. Posle nekog vremena ona i njen lični asisten su otkrili da su vrata Kajlove radne sobe zaključana, i asistent je pozvao policiju.

Džejkobs i Piklerova su počeli da se zabavljaju 2009. godine, a venčali su se 2011. godine. Ona je završila učešće u "Američkom idolu" 2010. godine na šestom mestu, a zajedno su bili zvezde rijaliti programa "Ja volim Keli Pikler", koji je počeo da se emituje 2015. godine.

Džejkobs je najpoznatiji po kompozicijama i produkcijama pesama za velike američke folk i pop zvezde, kao što su Gart Bruks, Tim Mekgrou, Li Brajs, Keli Klarkson, kao i samu Piklerovu.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Telegraf.rs/Yahoo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.