SILIKONSKA POZADINA ĆE VAS BACITI NA POD! U ČUDU gledaju u ZADNJICU i ne mogu da veruju kakvih je DIMENZIJA (FOTO)
Kardi, Foto: Printskrin: Instagarm/iamcardib

jao mama!

SILIKONSKA POZADINA ĆE VAS BACITI NA POD! U ČUDU gledaju u ZADNJICU i ne mogu da veruju kakvih je DIMENZIJA (FOTO)

Ona je svom na som Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u džinsu

Objavljeno:

Iako su smeli stajlinzi njeno drugo ime, poznata reperka Kardi Bi rešila je da za promenu nosi malo farmerke i džemper.

Naime, Kardi je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u džinsu, a mnogi su komentarisali da reperka ima najveću guzu u Americi.

Reperka je čučnula i u krupnom kadru pokazala čime raspolaže, a naravno, nsoila je i visoke štikle iz kojih ne izlazi, mada voli da ih skine tokom nastupa kako bi mogla bolje da tverkuje.

"Prva guza Holivuda", "Američka šampionka u veličini", "Kakva mačka", "Vau, kolika je", su samo neki od komentara ispod seta fotografija.

Podsetimo, Kardi je nedavno priznala kojim se sve estetskim operacijama podvrgnula kako bi vratila samopouzdanje koje joj je narušeno u tinejdžerskim danima.

Naime, Kardi je rekla da je morala da "ide pod nož" zbog toga što su je vršnjaci godinama maltretirali zbog njenog fizičkog izgleda.

- Bila sam vrlo mršava dok sam bila mlađa, a u Bronksu se sve vrti oko toga da ti je uzak struk, a velika guza. Momci su mi govorili da imam ravnu guzu, da je nemam uopšte i zbog toga sam se osećala loše i bila sam sama sebi ružna - objasnila je stranim medijima.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.