VODITELJKA OBJAVILA DA IMA RAK PLUĆA
Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

PRETUŽNO

VODITELJKA OBJAVILA DA IMA RAK PLUĆA

Ester je u izjavi za novinsku agenciju PA rekla pojedine detalje svoje borbe protiv opake bolesti

Objavljeno:

Voditeljka i prezenterka vesti, Ester Rantzen, otkrila je da je veoma optimistična nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća.

Naime, 82-godišnja emiterka vesti, dugogodišnji aktivista i osnivač dobrotvornih organizacija Childline i The Silver Line, potvrdila je tu vest danas.

Ester je u izjavi za novinsku agenciju PA rekla pojedine detalje svoje borbe protiv opake bolesti.

Ester Rantzen
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

- U poslednjih nekoliko nedelja otkrila sam da bolujem od raka pluća koji se sada proširio. Trenutno sam podvrgnuta raznim testovima, kako bih procenila najbolji tretman - otkrila je ona i dodala:

- Odlučila sam da više ne čuvam ovu tajnu jer mi je teško da se šunjam po raznim bolnicama i zato što bih više volela da čujete činjenice od mene - istakla je Ester.

- U svojoj 82. godini, ova dijagnoza me je podstakla da se osvrnem unazad tokom godina i želim da izrazim svoju duboku zahvalnost svima koji su mi učinili život tako radosnim, ispunjenim zabavom i inspiracijom. Pre svega moja porodica. Moje troje dece Mirijam, Rebeka i Džošua su mi bili najlepša podrška, društvo i izvor ljubavi i smeha i ja sam im duboko zahvalna - rekla je novinarka u emotivnoj ispovesti.

- Moji prijatelji su bili neverovatni i stvorili su uspomene koje me održavaju i daju mi snagu - istakla je Rantzen, a potom se osvnula na rezultate.

- Kao što sam sigurna da ćete razumeti, dok čekam rezultate testova, ne mogu da odgovorim na pitanja. Zahvaljujući izvanrednim veštinama medicinske profesije postoje divni novi tretmani, tako da ostajem optimista - dodala je ona.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.