VODITELJKA JE PRE NEKOLIKO GODINA SRBE RAZBESNELA SVOJOM IZJAVOM: A sada je ponovo PRETERALA
Čelsi Hendler, Foto: prentscreen/youtube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

da li je ovo moguće?

VODITELJKA JE PRE NEKOLIKO GODINA SRBE RAZBESNELA SVOJOM IZJAVOM: A sada je ponovo PRETERALA

Nakon što je voditeljka i komičarka priznala u šta je verovala čak 40 godina, nikome nije jasno da li je pokušala da se našali

Objavljeno:

Voditeljka i komičarka Čelsi Hendler biće voditeljka predstojeće dodele nagrada Critics' Choice Awards, a tim povodom gostovala je u emisiji Džimija Felona.

Ona je otvoreno razgovarala i šalila se sa kolegom, a tada je ispričala i anegdotu za koju niko nije siguran da li se zaista dogodila ili Čelsi pokušava da bude duhovita. Toliko je neverovatno!

Ona je, naime, ispričala da je tek pre nekoliko godina saznala da su Sunce i Mesec dva različita nebeska tela.

– Ovo je istina. Tek sa 40 godina sam saznala da Sunce i Mesec nisu ista stvar – rekla je kroz smeh Hendlerova. – I to me je šokiralo.

Do ovog "šokantnog" saznanja, Čelsi Hendler je došla dok je sa sestrom bila na safariju u Africi.

– Moja starija sestra Simon je pogledala nebo i rekla: "Čelsi, pogledaj gore. Ne možeš često da vidiš Sunce i Mesec istovremeno" – prisetila se ona. Komičarka ne krije da je bila zbunjena.

– Rekla sam: "Čekaj, ali oni su uvek zajedno", a čim sam to izgovorila, ona se okrenula i pitala me šta sam rekla. Bila sam u fazonu "Umukni, umukni, umukni". Znala sam da grešim.

Simon je insistirala da joj Čelsi objasni na šta je mislila, zbog čega je na kraju morala da se preda i objasni u šta je verovala celog života.

– Iskreno, pretpostavila sam da se Sunce spusti i vrati nazad kao Mesec – rekla je ona. – Pitala sam: "Zar se ne dešava to", a čovek koji je jahao slona i nije govorio engleski se okrenuo i rekao "Pfft".

Malo ko veruje da se Hendlerova šalila, a komentari na njeno priznanje su brutalni. "Kako je ova žena sposobna da pređe ulicu?", "FBI ne bi mogao da me natera da priznam da sam ovoliko glup", "Je li moguće da je američko obrazovanje toliko loše"... neke su od reakcija na Tviteru.

Čelsi Hendler je, inače, domaćoj javnosti postala poznata 2011. godine, kada je u svojoj emisiji, dok je pričala o potresnom poslednjem nastupu Ejmi Vajnhaus u Beogradu ismejala i pevačicu i Srbiju.

Ona se čudila kako su britansku muzičku zvezdu pustili da u očigledno lošem stanju izađe na binu, kao i otkud građanima Srbije pristup Fejsbuku.

– Nisam znala da je u Srbiji dozvoljeno da se ide na koncerte – pokušala je da bude duhovita Hendlerova.

Nakon što su se pobunili jedna zajednica Srba u Americi i tadašnji ministar odbrane Dragan Šutanovac, ona je istakla da je naša zemlja "sramota i razočaranje", posle čega je danima bila glavna tema u domaćim medijima.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.