Stiže nam još mrsnija pravoslavna svadba! Evo ko je nagrabusio u nastavku! (FOTO) (VIDEO)

13 godina kasnije!

Stiže nam još mrsnija pravoslavna svadba! Evo ko je nagrabusio u nastavku! (FOTO) (VIDEO)

U martu sledeće godine nas očekuje izlazak drugog dela urnebesne komedije "Moja velika mrsna pravoslavna svadba",
Objavljeno: 17:58h

Nakon 13 godina čekanja, konačno izlazi drugi deo popularne komedije "Moja velika mrsna pravoslavna svadba". Izlazak filma je najavljen za mart 2016. godine i na osnovu onoga što smo do sada mogli da saznamo, deluje obećavajuće!

Tula, koju glumi simpatična glumica Nia Vardalos, je još uvek u braku sa Ianom (Džon Korbet). Njihova ljubav nije izgubila nimalo svog sjaja za ovih 13 godina.
Printscreen
Sećate se njihove ćerke s kraja prvog filma? Pa, ona je sada velika, lepa devojčica koju muče isti problemi kao i njenu majku u prvom delu - velika porodica koja joj je uvek za petama.
Printscreen
Iver ne pada daleko od klade! Ona svojoj majci čini isto ono što je Tula, u prvom delu, radila svom ocu - želi da pobegne što dalje od svoje rodbine, na studije u drugoj državi.
Printscreen
Naravno, ni velika, mrsna, pravoslavna svadba u nastavku nije izostala. Samo što su ovaj put u ulozi mlade i mladoženje Tulini roditelji. Kako se ispostavilo, sveštenik se nikada nije potpisao na njihov bračni list, tako da je njihov brak nevažeći.
Printscreen
Verujemo da, i ovaj put, venčanje neće proći bez komplikacija. Ali jedno je sigurno, biće veliko, mrsno i pravoslavno! Nadamo se, i neizmerno zabavno. Pogledajte trejler, pa procenite sami.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.