POLICIJA POTVRDILA DA SE GLUMAC UBIO: Stefan Bos je presudio sam sebi
Foto: Printscreen/jutjub/emisije

tuga

POLICIJA POTVRDILA DA SE GLUMAC UBIO: Stefan Bos je presudio sam sebi

Izveštaj dalje navodi da je hitna služba ubrzo nakon njene prijave dobila poziv za hitnu medicinsku pomoć u hotelu u Los Anđelesu

Objavljeno:

Slavni američki plesač, koreograf, glumac, televizijski producent i javna ličnost Stefan Lorel Tvič Bos pronađen je mrtav pre desetak dana.

Od tada mediji ne prestaju da nagađaju o uzroku smrti mlade zvezde, ali on do sada nije bio zvanično utvrđen.

Policija okruga Los Anđeles zvanično je potvrdila da je uzrok Tvičove smrti samoubistvom nanešeno pucnjem vatrenog oružja u glavu.

Policijski izveštaj navodi da je Stefanova supruga, na dan smrti, uletela u stanicu policije i da je bila izbezumljena. Rekla je da je Stefan otišao od kuće bez svog automobila, što uopšte ne liči na njega.

Izveštaj dalje navodi da je hitna služba ubrzo nakon njene prijave dobila poziv za hitnu medicinsku pomoć u hotelu u Los Anđelesu. Tamo su pronašli Stefanovo beživotno telo. Proglašen je mrtvim na licu mesta.

Tvič se proslavio učešćem u emisiji "Elen Šou". Čuvena voditeljka Elen DeDženeris je objavila na svom Tviteru povodom njegove smrti - "Srce mi je slomljeno. Tvič je bio čista ljubav i svetlost. Bio je moja porodica, volela sam ga svim srcem. Nedostaje mi. Molim Vas pošaljite svoju ljubav i podršku Alison i njegovoj divnoj deci Vesliju, Medoks i Zaji."

Čuvena glumica i Oskarovka Vupi Goldberg takođe je potrešena smrću mladog umetnika - "Ovo mi je slomilo srce, vest o tragičnoj smrti Stefana Tviča Bosa. Volela sam njegov ples i energiju... Stvarno me je pogodilo."

Stefan je imao samo 40 godina kada je preminuo. Za sobom je ostavio ženu i troje male dece, kao i milione ožalošćenih fanova.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.