PROGLASILI NJENU SMRT "NESREĆNIM SLUČAJEM", A ONDA JE DOŠLO DO PREOKRETA: Misterija i dalje MUČI LJUDE, ŠOK!
Foto: AP

TUGA

PROGLASILI NJENU SMRT "NESREĆNIM SLUČAJEM", A ONDA JE DOŠLO DO PREOKRETA: Misterija i dalje MUČI LJUDE, ŠOK!

Njenu karijeru, uspeh, kao i život ugasila je velika tragedija.

Objavljeno:

Holivudska glumica Natali Vud bila je veoma lepa i zgodna, kao takva, bila je jedna od najtraženijih glumica u to vreme.

Njenu karijeru, uspeh, kao i život ugasila je velika tragedija.

Naime, ona se 29. novembra 1981. godine ukrcala na jahtu sa suprugom Robertom Vagnerom i prijateljem Kristoferom Vokenom i krenuli su ka ostrvu Katalina. Međutim, sa te plovidbe Natali se nikada nije vratila.

Mediji su u to vreme preneli vest da je Vagner krenuo na spavanje, a pre toga hteo je supruzi da poželi laku noć. Međutim, nije je našao u sobi. Nakon nekoluiko sati, njeno telo pronađeno je kako pluta u moru.

U trenutku smrti glumica je imala 43 godine.

Obdukcioni nalaz pokazao je da je glumica u krvi imala mešavinu alkohola i tableta.

Natali Vud
foto: Profimedia

– Nije moguće isključiti nenasilni ili neplanirani ulazak u vodu… Budući da postoje brojna neodgovorena pitanja i ograničeni dokazi za sprovođenje istrage, patolozi smatraju kako bi se način smrti trebao ostaviti kao neodređen- piše u izveštaju.

Policija je njenu smrt proglasila nesrećnim slučajem da bi se 2011. godine ponovo pokrenula istraga jer je kapetan broda Denis Davern za NBC rekao da je glumica umrla nakon burne i nasilne svađe između Vagnera i Vokena.

Naime, nakon dužeg konzumiranja alkohola došlo je do velike svađe između Vokena i Vagnera. Svađu je pokušala da spreči Vud koja je stala između njih. Nakon toga, Voken je otišao u svoju sonu i zaspao.

Natali Vud
foto: Profimedia

Kapetan je čuo raspravu, ali je pojačao muziku da ne sluša detalje razgovora.

Kada je glumičino telo izvučeno iz okeana, utvrđeno je da je imala modrice po rukama i zglobovima, kao i ogrebotine na vratu, što je dokaz da je bila povređena pre nego što je pala u okean i udavila se pod sumnjivim okolnostima, navedeno je u izveštaju koji je objavio Zavod za patologiju u Los Anđelesu, prenosi pomenuti medij.

– Mislio sam da je odlučila da pobegne zbog svađe ili da veže brodić jer smo usidrili. Tek kad je prošlo nekoliko sati, odlučio sam da je pronađem – ispričao je Vagner, koji priznaje da je bio ljubomoran na odnosizmeđu Volkena i njegove supruge.

-Šta hoćeš?!? Je… mi ženu, to hoćeš? – vikao je glumičin suprug na sav glas, otkriva kapetan.

– Kad je pala u vodu nije nam dozvolio da je tražimo, da joj na bilo koji način pokušamo pomoći. Nismo smeli ni da pozovemo Obalsku stražu da je nađu.Hteo je da je nauči pameti- tvrdi bivši kapetan broda koji je uveren da je Natalina smrt povezana sa svađom sa suprugom.

1 / 8 Foto: Profimedia

“Natali se mnogo bojala vode. Dok smo bile male majka je plašila pričom kako će se utopiti ako noću ulazi u ovdu”, rekla je njena sestra Lana jednom prilikom medijima.

Šta se zaista dogodilo kobne večeri nikada nije otkriveno, te se čini da će glumičina smrt zauvek ostati misterija.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.