NEKADA JE BILA MRŠAVICA, A SADA JE SA VIŠKOM SUPERMODEL: Neverovatno kako IZGLEDA, izbija VRELINA IZ NJE!
Foto: Printscreen Instagram

mačketina!

NEKADA JE BILA MRŠAVICA, A SADA JE SA VIŠKOM SUPERMODEL: Neverovatno kako IZGLEDA, izbija VRELINA IZ NJE!

Redovno pozira golišava!

Objavljeno: 13:39h

Hanter MekGrejdi, danas popularni plus-sajz model, javno je ispričala da je sa 16 ​​godina odustala od manekenskog posla, zato što su joj rekli da je njenih 52 kilograma (koliko je tada imala) previše za jednu mankenku.

Ova sada 26-godišnjakinja, koja je u međuvremenu postala model sa najvećim oblinama koji je ikada krasio stranice Sportskog ilustrovanog magazina (edicije kupaćih kostima), osvrnula se na početak svoje karijere tokom onlajn razgovora sa fotografom Ju Tsaijem.

– Imala sam ugovoren posao i otišla sam sa majkom na dogovoreno mesto u Los Anđelesu. Tada sam imala 16 godina- prisetila se ona.

– Ušla sam unutra i svi su buljili u mene. Producent je došao i rekao:

– Žao nam je, ali nismo imali predstavu da ste toliko veliki.

– Nisu mi ni dali priliku da isprobam neku odevnu kombinaciju- dodala je- Nisu mi dali šansu da bilo šta uradim. Jednostavno su me samo odbili.

Hanter je rekla da je visoka 182 cm, a da je tada bila teška samo 52 kilograma, ali su joj stalno govorili da to nisu ni blizu zadovoljavajuće mere kako bi radila kao klasičan model.

Objasnila je da su uporna odbijanja za posao koji je htela da obavlja bila okidač za to da želi da promeni način na koji razmišlja o sebi.

– Prošla sam kroz taj stres da moram da stalno pazim na svoju težinu da bih bila prihvaćena i da nisam dovoljno vredna uspeha ako nisam mršavija- priznala je.

-Ako je ovo ono što se traži od jednog modela, to onda nije za mene. Završila sam s tim.

Plavokosa lepotica rekla je da je nakon tog iskustva morala da se povuče iz manekenstva na oko tri, četiri godine, kako bi radila na svom mentalnom zdravlju, jer su odbacivanje i kritike doprineli njenoj depresiji i anksioznosti. Nakon neuspele borbe za uspešnu manekenku klasičnih dimenzija, naišla je na uspeh čim je odlučila da prestane da vodi računa o tome da li će biti mršava i kada je zavolela svoje sada već poznate obline.

– Drago mi je da sam stekla dovoljno samopouzdanja da se osećam odlično u svojoj koži. Imam velike grudi i celulit i ponosim se time! Mislim da svako treba da pronađe stranu sebe koja je autentična i da se svako tako prikazuje svetu, bez foliranja.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.