NIKO NIJE ZNAO! OMILJENA GLUMICA IZGUBILA DEVETORO DECE: Razlozi ĆE VAS SLOMITI!
Foto: Profimedia

šok

NIKO NIJE ZNAO! OMILJENA GLUMICA IZGUBILA DEVETORO DECE: Razlozi ĆE VAS SLOMITI!

Pobačaji su ostavili traga na njenu psihu i telo.

Objavljeno:

Glumica Šeron Stoun, majka trojice usvojenih sinova Kvina, Lerda i Džozefa, priznala da su pobačaji ostavili traga na njenu psihu i telo.

Motivisana pričom profesionalne plesačice Pite Murgatrojd da je imala spontani pobačaj u trenutku dok je njen suprug Maks bio u Ukrajini, holivudska diva Šeron Stoun (64) je otkrila da se suočavala tokom života sa sličnim situacijama.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Mi, kao žene, nemamo platformu na kojoj bismo mogle da pričamo o dubini svog gubitka, da razmenimo iskustva. Izgubila sam devetoro dece - rekla je glumica koja je majka trojice usvojenih sinova: Kvina, Lerda i Džozefa.

Pobačaji su ostavili traga na njenu psihu i telo.

- To nije mala stvar, ni fizički, ni emocionalno, ali smo naterani da osećamo neku vrstu stida zbog toga što nam se desilo, da se same u tišini borimo sa tim osećajem neuspeha. Umesto da dobijemo toliko potrebnu empatiju u procesu isceljenja, pretežno smo prepuštene same sebi. Žensko zdravlje prepušteno je muškom modelu rasuđivanja, koje se, u najboljem slučaju, bazira na neznanju - rekla je slavna glumica.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.