NAKON KONCERTA U BEOGRADU NAĐENA JE MRTVA, A SADA JE ISPLIVAO NOVI SNIMAK: Neće vam biti dobro nakon OVOGA!
Ejmi, Foto: Print Screen Youtube/This Is My Winehouse

šok

NAKON KONCERTA U BEOGRADU NAĐENA JE MRTVA, A SADA JE ISPLIVAO NOVI SNIMAK: Neće vam biti dobro nakon OVOGA!

Ejmini prijatelji, porodica i menadžeri bili su zabrinuti za njeno zdravlje i nagovarali je da krene na rehabilitaciju. Odbijala je, a čak je i pevala o tome u hitu "Rehab"

Objavljeno: 10:38h

23. jula 2011. godine mega popularna pevačica pridružila se "Klubu 27" i ušla u legendu. Zvaničan uzrok smrti je trovanje alkoholom, međutim čini se da je počela da umire mnogo pre te kobne noći.

Već sredinom 2005. Ejmin izgled opisivali su kao "živi kostur". Naglo je gubila na težini, a psiholozi su to povezivali sa novostečenom slavom u kombinaciji s problemima sa hranom i kilogramima iz njene prošlosti. Druga teorija je da su u pitanju bile droge. "Krek kokain i heroin će učiniti da izgledate kao kostur", kaže Čip Samers, specijalista za bolesti zavisnosti.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

Svog budućeg muža Blejka Fildera Sivila upoznala je 2005. i brzo postala opsednuta njim. I Blejk je taj susret opisivao kao ljubav na prvi pogled. Međutim, njihova veza prerasla je u nešto drugo, nekakvu patološku zavisnost.

Ejmini prijatelji, porodica i menadžeri bili su zabrinuti za njeno zdravlje i nagovarali je da krene na rehabilitaciju. Odbijala je, a čak je i pevala o tome u hitu "Rehab".

Beogradski koncert u junu 2011. doživljavan je kao veliki povratak Ejmi Vajnhaus na scenu, a ispao je totalni debakl. Ejmi očigledno nije bila spremna za povratak, lomila se na sceni, sve vreme je delovalo kao da samo želi da pobegne, a njen moćni glas potpuno se izgubio, toliko da je bilo teško prepoznati koju pesmu peva. Posle toga je ostatak njene evropske turneje otkazan.

Samo tri nedelje nakon beogradskog nastupa i otkazivanja turneje, Ejmi je opet stala na stejdž, doduše u dosta intimnijoj varijanti, sa svojom kumicom Dion Bromfild. Delovala je dobro, ali kako je sišla s bine krenula je da pije. "Ništa joj nije više ostalo, izgubila je ljubav, izgubila je svoju armiju fanova, izgubila je svoj glas - ono što ju je činilo jedinstvenom", konstatovala je novinarka Hana Fernando.

Njen telohranitelj se seća kako mu je te večeri pokazivala snimke na laptopu i pevala i govorila "Čoveče, pa ja mogu da pevam", a onda ga zamolila da je otprati do kuće. Otišla je na "spavanje". Sledećeg dana se nije probudila, piše Noizz.

1 / 2 Foto: Printscreen Youtube

Haljina koju je pevačica Ejmi Vajnhaus nosila na svom poslednjem nastupu biće prodata na aukciji, prenose strani mediji.

Pokojna Ejmi je pomenutu haljinu nosila na svom poslednjem koncertu u životu u Beogradu, gde se desio pravi fijasko, jer je došla na binu u vidno alkoholisanom stanju.

Mesec dana kasnije Vajnhauseva je preminula u 27. godini života, od posledica trovanja alkoholom.

Sav prihod od prodaje njenih ličnih stvari, otići će u fondaciju koju su osnovali njeni roditelji, u znak sećanja na njihovu prerano preminulu ćerku, a sve u cilju kako bi pomogli mladima koji se bore sa zavisnošću, prenosi "The Sun".

Sada je isplivao i snimak koji je mnogima slomio srce. Naime, snimak sadrži delove njene sahrane gde njeni skrhani roditelji plaču za svojom tragično preminulom ćerkom. Tu su i delovi gde ih Ejmi grli u jeku svoje popularnosti.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.