SKANDAL! POZNATI GLUMAC IMA 5 DECENIJA MLAĐU DEVOJKU, kamera sve SNIMILA!
Par, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

SKANDAL! POZNATI GLUMAC IMA 5 DECENIJA MLAĐU DEVOJKU, kamera sve SNIMILA!

Prava je lepotica!

Objavljeno: 19:37h

Najpoznatiji večiti neženja Al Paćino uglavnom ljubi samo mlađe lepotice, a sada je uslikan sa ženom na koju su pali još neki slavni zavodnici.

Naime, on je uslikan prošle subote kako uživa na večeri u četvrti, Venice Beach u Los Anđelesu, s televizijskom producentkinjom Nor Alfala koja je više od pet decenija mlađa od nje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Oboje su bili u crnim odevnim kombinacijama, a snimljeni su dok su izlazili iz restorana.

Nor je već poznata u javnosti po svojim romansama s starijim muškarcima, pa je tako u prošlosti uspela da zavede Klint Istvuda (91) i Mika Džegera (78). Producentkinja je prekinula s Džegerom 2017., a 2019. se pričalo o njenoj vezi s dvostrukim oskarovcem Klintonom i ona je tvrdila da su samo prijatelji.

Voditeljka je svojevremeno za časopis Hello progovorila o odnosu s Džegerom i osvrnula se na ružne komentare javnosti zbog razlike u godinama.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, jedino zna što oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali to je bilo srećno razdoblje za mene. Mik je u boljoj formi od mene. Zaista poštujem što je tako disciplinovan - ispričala je.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)

()


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.