Supruga Robija Vilijamsa otkrila razlog samoubistva slavnog glumca. Nije depresija

Nisu znali da je bolest uzela maha

Supruga Robija Vilijamsa otkrila razlog samoubistva slavnog glumca. Nije depresija

Razgovor sa doktorom joj je otvorio oči o bolesti njenog supruga
Objavljeno: 21:13h

Kada je glumac i komičar, Robin Vilijams 2014. godine izvršio samoubistvo, milioni ljudi širom sveta su plakali. Ovaj tužni događaj je šokirao njegovu rodbinu i prijatelje, ali njegova supruga Suzan Šnajeder nije davala nikakve izjave povodom slučaja.

Chris Pizzello
Iako se smatralo da je glavni razlog njegovog samoubistva duboka depresija, njegova supruga je otkrila da je to bio samo jedan od razloga. Ono što je glumca zapravo mučilo jeste pomisao da boluje od demencije sa Levijevim telima. U pitanju je bolest slicna Alchajmeru. - Nije depresija samo ubila Robina. Depresija je samo jedan od 50 simptoma, i to vrlo mali. Doktori su dobro radili svoj posao, ali je bolest bila brža i veća od nas - navela je Vilijamsova udovica.
Suzan je otkrila javnosti da joj je jedan lekar otvorio oči povodom Robinove smrti. - Doktor mi je rekao da je Robin svestan da gubi konce i da ništa povodom toga ne može da uradi. Molim se za sve ljude koji imaju tu bolest i nadam se da će se uspešno boriti, jer mi nismo znali. Ni on nije znao - rekla je Suzan. (Espreso.co.rs/ 24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.