Adrijana Lima i Tamara Jarić zajedno na košarkaškoj utakmici! I, ne, čarape prelepog modela nisu pukle!
Foto: Giphy

šta reći

Adrijana Lima i Tamara Jarić zajedno na košarkaškoj utakmici! I, ne, čarape prelepog modela nisu pukle!

Adrijana Lima je ostala bliska sa Tamarom Jarić iako se razvela od njenog brata prošle godine
Objavljeno:

Adrijana Lima je nedavno ispratila košarkašku utakmicu u čuvenom centru "Brooklyn Nets HSS Training", i to u društvu Tamare Jarić, sestre njenog bivšeg supruga Marka Jarića, sa kojom se često pojavljuje u javnosti. Međutim, očigledno je da je medijima od pojavljivanja Jarićeve i Lime, i to na košarkaškoj utakmici zanimljivije bilo da primete da je Adriana doživela mali peh - da joj je pukla čarapa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pa, da bi vest bila upotpunjena, do detalja je razrađena konstatacija "da je unihop popustio", i da bi lepa Lima mnogo bolje izgledala da joj se ovaj peh nije dogodio.

E, pa, da nisu ljudi površni, i da se makar malo udube u svoj posao (čast izuzecima), sve bi nam bilo bolje. Ali, zašto bi se to radilo, kada je ovako lakše?! A, i morate priznati da će svako da ode da vidi koliko i na kom mestu su pukle čarape čuvene manekenke.

Međutim, moraćemo da vas razočaramo. Limi čarape nisu pukle, niti je "uhihop popustio", već je takav model čarapa. Malo možda na prvi pogled, ali laicima deluje da su se čarape pocepale, ali, ako bolje pogledate videćete da je to "štos".

A, i sama Lima je ove fotografije okačila na Instagram, i na skoro svim se vidi da ništa od "peha" nema.

Adrijana i Tamara su uživale u dobroj košarci, i iako su Adrijana i Marko prošle godine potpisali razvod, njih dve su ostale veoma bliske. Prijateljstvo među njima razlaz nije uspeo da pokvari.

Razvod nije uticao ni na prijateljske odnose bivših supružnika koji zajednički brinu o deci, ćerkama Sijeni i Valentini.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.