SINOĆ JE OBUKAO ŽENSKI SAKO, A BIO JE NAJMUŽEVNIJI MACAN OD SVIH: Bićete RASPAMEĆI kada vidite OVAJ KOMAD MESA!
Timoti Šalame, Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

opa

SINOĆ JE OBUKAO ŽENSKI SAKO, A BIO JE NAJMUŽEVNIJI MACAN OD SVIH: Bićete RASPAMEĆI kada vidite OVAJ KOMAD MESA!

Vrlo atraktivan blejzer ima rukave koji se završavaju čipkom, predstavljen je u kolekciji za proleće 2022. godine

Objavljeno:

Glumac Timoti Šalame (25) briljira u svakoj svojoj filmskoj ulozi, ali i kada se pred njega stavi ne baš lak zadatak da ostavi utisak na crvenom tepihu.

Mladi glumac ne libi se eksperimentisanja, kao ni koketiranja sa ženskom modom, a do sad nam je pokazao bezbroj odevnih kombinacija koje bi mogle da deluju pomalo kontroverzno nekoliko godina ranije.

Ipak, on uspeva da ih iznese s neverovatnim samopouzdanjem i rado rizikuje, a tako je bilo i na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

1 / 2 Foto: Profimedia

Zvezda "Dine" Timoti Šalame prošetao je crvenim tepihom ispred Dolbi teatra pre 94. dodele nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka u još jednoj avangardnoj odevnoj varijanti, a inspiraciju je potražio — na reviji ženske odeće!

Šalame je odabrao strukirani sako koji naglašava ramena, crne je boje i prekriven šljokicama, a u pitanju je kreacija modne kuće Louis Vuitton, čiji dizajn potpisuje Nikola Geskjer, kreativni direktor ovog brenda.

Vrlo atraktivan blejzer ima rukave koji se završavaju čipkom, predstavljen je u kolekciji za proleće 2022. godine, a reč je o još jednom klasičnom komadu koji ne poznaje sezonu, modnu eru i, kako vidimo, pol. Da bude još zanimljivije, Šalame je poneo sako na golo telo.

1 / 2 Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Glumac je uz to poneo crne pantalone, kožne crne duboke cipele i efektno prstenje i ogrlicu, a kosa mu je bila, uobičajeno, razbarušena.

"Nema košulje, nema problema", "Muškarci treba da nam upute izvinjenje što nisu Timoti Šalame", "Timoti Šalame je obukao ženski sako i ja sam prestala da dišem"... neki su komentara raspomamljenih obožavateljki.

Bonus video:

06:54

OVO NIKO NIJE ZNAO DO SADA! Kristijan otkrio kako je film VIDIMO SE U ČITULJI dobio naziv! TAJNA ISPLIVALA POSLE 30 GODINA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.