Lima i Jarić se opet muvaju, ali nam je trebao Šerlok Holms da to otkrijemo (FOTO)

Poglavlje 2

Lima i Jarić se opet muvaju, ali nam je trebao Šerlok Holms da to otkrijemo (FOTO)

Bivši supružnici nastoje da ostanu u dobrim odnosima nakon razlaza
Objavljeno: 20:38h

Bivši košarkaš Marko Jarić i njegova bivša supruga, brazilski supermodel Adrijana Lima, ostali su u dobrim odnosima zbog zajedničkih ćerki. Ipak, izgleda da su njih dvoje ponovo više od prijatelja. Pomirenje na pomolu? Adrijana Lima i Marko Jarić ponovo zajedno (FOTO)

Posebno neobična činjenica, kada je reč o njihovom razvodu, je to da su se razišli još u maju prošle godine, kad su to i saopštili javnosti, ali zvaničan zahtev za okončanje braka podnet je tek u januaru ove godine. Ubrzo nakon razlaza prestali su da prate jedno drugo na društvenim mrežama. Nakon razvoda Adrijana je započela vezu sa MMA borcem Big Džoom, a Marko sa srpskom manekenkom Dušicom Savić. U maju su ih paparaci uslikali sa ćerkama na zajedničkom ručku u luksuznom restoranu, nakon čega su i javno potvrdili da se vrlo često viđaju zbog dece, što se kako izgleda, nije dopalo njihovim partnerima, jer su ubrzo oboje ostali sami.
Nedugo zatim njih dvoje ponovo su se zapratili na društvenim mrežama. Ovo je bio upadljiv pokazatelj ponovnog zbližavanja, pa nije čudno što su svetski mediji počeli da pričaju priču o ozbiljnoj mogućnosti njihovog pomirenja. Ove navode dodatno je podstakla Markova izjava kako se sa bivšom suprugom i ćerkama nalazi svaki dan. Izvori bliski paru tvrde da Adrijana i Marko nameravaju da ostanu razvedeni, ali s obzirom na to da su njih dvoje u poslednje vreme gotovo nerazdvojni, ne možemo da ne posumnjamo da između njih ipak postoji nešto više od dobrih odnosa bivših supružnika. (A. Đ. / CDM.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.