NE GRADI SE SREĆA NA TUĐOJ NESREĆI: Glumac OSTAVIO TRUDNU SUPRUGU, a onda se desila TUGA
Par, Foto: Instagram printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

NE GRADI SE SREĆA NA TUĐOJ NESREĆI: Glumac OSTAVIO TRUDNU SUPRUGU, a onda se desila TUGA

Halit se nakon devet meseci razveo od svoje supruge koja je u tom trenutku bila u drugom stanju

Objavljeno: 21:24h

Beguzar Korel i Halit Ergenč stali su na "ludi kamen" 2009. godine, odmah nakon završetka snimanja serije "Hiljadu i jedna noć" , na kojem su se i upoznali. Mlada Šeherezada, sa samo 23. godine, uplovila je u romansu sa 12 godina starijim, popularnim Sulejmanom, koji je povukao neočekivan potez kada je nju upoznao.

Halit i Berguzar već neko vreme su u žiži javnosti, nakon što se pojavila informacija da se razvode.

Naime, spekulisalo se da je njihov brak u krizi jer je Halit navodno bio neveran čuvenoj Šeherezadi.

Poznati par je prkosio glasinama tako što su na društvenim mrežama objavljivali fotografije na kojima su predstavljali pravu porodičnu idilu.

1 / 3 Foto: printscreen

Naime, Halit je bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi, koju je ostavio zbog Berguzar, dok je ona čekala njihovo dete. Halit se nakon devet meseci razveo od svoje supruge koja je u tom trenutku bila u drugom stanju, a kako Gizem nije mogla da podnese to što je on zaljubljen u drugu, odlučila je da prekine trudnoću, te je ta vest bila udarna u turskim medijima, pre nekoliko godina.

Takođe, nakon Šeherezadinog i Sulejmanovog puta u Pariz 2008. , sve se promenilo, te je mlada glumica tada prekinula dugogodišnju vezu i ostavila partnera zbog kolege bez velike pompe.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Podsetimo, Berguzar Korel i Halit Ergenč imaju troje dece- dva sina Alija i Hana, kao i ćerku Lejlu koju su dobili prošle godine. On je često govorio kako je njegova supruga ljubomorna, ali da na tome rade zajedničkim snagama, kod terapeuta.

Nedavno se pojavila vest u medjimima da je Beguzar napala njegovu prtnerku iz serije zbog ljubomore.

Zakonita supruga glumca Halit Ergenča, popularnog sultana Sulejmana, turska glumica Berguzar Korel prekinula je snimanje serije "Sulejman Veličanstveni", jer nije mogla da podnese strasne poljupce koje je njen muž razmjenjivao s Hurem, tačnije glumicom Merijem Uzerli.

Serija Šeherezada je polako pala u zaborav, a njeno mesto u srcima gledalaca zauzela je nova lepotica, crvenokosa Hurem, koju glumi Merijem Uzerli. Između Šeherezade u jednoj seriji i Hurem u drugoj seriji stoji jedan čovek. Glumac Halit Ergenč.

Sve bi bilo u redu da u stvarnom životu Halit Ergenč nije suprug Berguzar Korel. Berguzar nije mogla da istrpi Merijem na snimanju ljubavnih scena u kojima Sulejman i Hurem međusobno razmenjuju poljupce i milovanja.

1 / 3 Foto: Profimedia

Berguzar je zahtevala da prisustvuje snimanju takvih scena, i kad joj je prekipelo, došlo je do incidenta. Ljubomorna Berguzar napala je Merijm Uzerli i snimanje je moralo da se prekine.

„Upala je na snimanje i povukla Merijem za rame, uhvativši je pritom i za kosu. Počela je da psuje i da je čupa, Uzerli je vrištala, a Halit je počeo da urla na svoju ženu, pokušavajući da ih razdvoji. Po svemu sudeći, on više ne želi da toleriše ispade ljubomorne supruge. U studiju je nastao haos, snimanje je prekinuto, a samo zbog Halita, reditelj nije naglavačke izbacio Berguzar“, napisao je turski list Haberler.To je bilo po treći put da Berguzar prekida snimanje. Merijem je, u stilu Hurem, kolegi Halitu preporučila da sledeći put pre snimanja kod kuće veže ženu, aludirajući na to da je poprilično ljubomorna.

Paralelno sa snimanjem epizoda Sulejmana Veličanstvenog, turski mediji su počeli da pišu i o problemima u njihovom naizgled skladnom braku, jer je Berguzar, navodno, bila ljubomorna na ljubavne scene koje je njen suprug snimao s kolegicom Merijem Uzerli. Merijem je pozvala Berguzar na razgovor uz čaj, ali joj ona još nije odgovorila.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.