O OVOJ LJUBAVNICI JE BRUJAO CEO REGION: Nakon što vidite šta sve dobija od NJEGA, neće vam biti DOBRO!
Jana, Foto: Printscreen Instagram/yana.orfeeva

hit

O OVOJ LJUBAVNICI JE BRUJAO CEO REGION: Nakon što vidite šta sve dobija od NJEGA, neće vam biti DOBRO!

Živi jako čudan život.

Objavljeno:

Ona ima 21. godinu i na prvi pogledj je obična lepa, atraktivna, moderna i bogata devojka, ali ova Ukrajinka zapravo živi prilično nekonvencionalnim životom.

Naime, mlada manekenka ogroman novac koji joj omogućava luksuzan život zarađuje, kako pišu strai mediji, kao najplaćenija ljubavnica saudijskog princa.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/yana.orfeeva

Reč je o lepoj mankenki koja se zove Jana Orfeva.

Ona poslednje dve godine živi na ovaj način, a pored činjenice da tako zarađuje 4.700 evra dnevno, ovaj multimilioner rado joj poklanja i skupocene autmobile i luksuzna putovanja.

No, ovde se velikodušnost princa ne zaustavlja – Jani je i mimo fiksne plate, kako strani mediji navode, princ joj je kupio prsten specijalne izrade “Graff”, koji košta oko 200.000 evra.

Jana Orfeva
foto: Printscreen Instagram/yana.orfeeva

Ova lepotica iskroistila je novac da kupi luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi. Inače, prijatelji atraktivnu Ukrajinku opisuju kao “dobru i lepu”, ali “razmaženu”.

Jana je aktivna na instragramu, gde je prati 166.000 ljudi, a tamo svakodnevno deli detalje svog luksuznog života, ali se neretko pohvali i vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.