Prljavi ples: Evo šta plesačice u Guči zapravo rade za 500 ili 1.000 dinara!
Foto: Zoran Saponjic

SVE ZA PARE

Prljavi ples: Evo šta plesačice u Guči zapravo rade za 500 ili 1.000 dinara!

Imena im niko ne zna jer se umetnički predstavljaju kao: Kasandra, Boginja, Kraljica, Sunčica i slično
Objavljeno: 16:50h

- Samo da se razumemo, mi igramo pošteno, nema seksa, samo ples, može vatreni, to vam je ono kada mu oko glave mešamo oblinama, ali zna se kome i kako. Ako plati dobro može da me pomazi, kažem vam samo dodir, ništa više - kaže nam Kasandra koje je u Guču stigla prvog dana. Ne želi da otkrije svoje pravo ime, vidi se da ima periku i sve ostale veštačke atribute kako bi sakrila pravi identitet.

- Nebitno je kako se zovem. Volim da igram, od malih nogu sam se vrtela i uvijala, leži mi to. Ovde mogu fino da zaradim, vidite i sami kakva je situacija, mora se od nečega živeti. Plesačice nisu prostitutke, mi odradimo naš šou pošteno, uzmemo novac i molim lepo - priča Kasandra.

Njena prijateljica se zove Goca i ona kaže da joj je to pravo, kršeno ime.

- Šta ima da se krijem. Neko radi u kancelariji, neko za kasom, ja igram pod šatrom i ničega se ne stidim. Gosti kao gosti, ima normalnih, ima i onih koji su naporni kada popiju pa bi onda nešto više od igranja, a to ne može. Imamo telohranitelja pa on odmah reguliše stvar - kaže Goca.

Na pitanje da li je čovek koji ih prati njihov makro, u glas odgovaraju:

- Ne, to je naš telohranitelj, on nas čuva...

foto: Zoran Saponjic

Kako saznajemo, situacija sa zaradom je iz godine u godinu sve slabija.

- Ranije je to bilo mnogooooo bolje. Kad se igračica popne na sto pljuštali su evri, zarađivalo se za noć od 500 do 1.000 evra, zavisi koji su gosti u pitanju. Danas je to kao i celokupno stanje u Srbiji, ispod proseka, 500 do 1.000 dinara. Doduše uvek plate piće, neki donesu ruže - priča Kasandra.

Nastavak potražite na sledećoj strani.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.