MUČENA VESNA, SVIMA ŽAO ŠTA JOJ SEDESILO, UŽASAVAJUĆE JE! Ošišana do glave, pretrpela nasilje - OVAKO SE SAD OSEĆA
Foto: Printscreen

rijaliti mama

MUČENA VESNA, SVIMA ŽAO ŠTA JOJ SEDESILO, UŽASAVAJUĆE JE! Ošišana do glave, pretrpela nasilje - OVAKO SE SAD OSEĆA

Pevačica Vesna Rivas iznela je šokantne detalje iz svog života.

Objavljeno: 11:22h

Ona je otkrila da je bila žrtva nasilja. Prve batine dobijala je kao tinejdžerka od oca, da bi je kasnije udario i suprug.

“I ja sam bila žrtva nasilja. Bar pokušaja. Ali sam ja to sasekla po cenu života i svega. Ja sam imala tu neku ludost i hrabrost pa sam dreknula… Otac me je dosta tukao, nekih dve i po godine, zbog izbora partnera. Čak me je i šišao na ćelavo… Svašta je tu bilo. A jednom kada me je jurio da me prebije, od besa što ne može da me stigne, udario je mamu, koja je skočila i rekla “Prekini više da maltretiraš ovo dete”! E kad je on udario mamu i kada sam videla taj njen pad na krevet, ja sam se zaletela, otkinula mu meso (sa grudi), uletela u kuhinju za nož ili šta već u tom afektu i samo sam videla oca koji je pobegao na vrata. Nikada više nije digao ruku na mene.”

foto: Printscreen

Vesna je otkrila i da je imala modrice po telu, zbog čega je odlučila da prekine sa treniranjem ritmičke gimnastike.

“Zbog njega sam morala da napustim gimnastiku. Bila sam republički prvak u ritmičnoj gimnastici… Morala sam sve da napustim jer sam bila stalno modra!”

Nažalost, Vesna je sličnu sudbinu proživela i sa bivšim suprugom, ali je batinama brzo uspela da stane na put.

foto: Dragan Kadić

“Moj bivši suprug je isto jednom digao ruku na mene. Jednom i nijednom više. Nije baš za javnost kako sam to rešila, ali sam rešila. Prošle su godine, a sada se volimo najviše na svetu. ”

Vesna je za kraj imala poruku za sve žene koje su žrtve nasilja.

“Sve žene trebaju da budu odvažne, kada to mogu. Kada ne mogu, bežite žene, niz put, niz potok, pa ćemo da vidimo kako ćemo da rešimo”, poručuje Vesna šaljivim tonom ženama koje trpe nasilje.

Bonus video:

(Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.