SAMO AKO TE SILUJU MOŽEŠ DETE DA DOBIJEŠ! Orila se Zadruga od psovki!
Sanja i Miljana u svađi, Foto: Printscreen

ZADRUGA

SAMO AKO TE SILUJU MOŽEŠ DETE DA DOBIJEŠ! Orila se Zadruga od psovki!

Zadrugarke se nisu štedele!

Objavljeno:

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su ušle u žestok konflikt sa Miljanom Kulić i to zbog toga što je Kulićeva stihovima pesme isprovocirala Sanju i to na račun njene bolne prošlosti.

Prilikom te svađe pale su teške reči sa Miljanine strane, a predstavnici sedme sile su upitali Kulićevu da li smatra da je njen postupak ispravan.

Novinar je Miljani postavio sledeće pitanje:

- Da li je u redu provocirati i udarati i spominjati onakve stvari koje si ti rekla Sanji tokom svađe?

foto: Printscreen

MIljana je na ovo pitanje odgovorila koristeći priliku da oplete po Sanji i Matoroj:

- Ja sam tu pesmu pevala i kod sudnice i svuda ne razmišljajući ni o čemu. A i što bih razmišljala o ovim klošarima. Ovaj mali kepec Matora je rekla kako sam ja p*šila k*rac, kako moje sestre koriste narkotike, za to ih čeka tužba.

Ona je ipak rekla da uopšte nije razmišljala o Sanji:

- Zašto bih ja razmišljala o Sanji i ovome. Opustila sam se tokom žurke i nije mi ni palo na pamet da razmišljam o tome. Naroguša ova mala me ne voli. Nisam to svesno uradila, ali nije ni u redu da neko fizički nasrne na tebe. A nikako ni ovaj mali kepec narogušeni!

Sanja je na to jedva odgovorila. Ona je krivicu svalila na Miljanu:

- Ona je ušla u sobu i počela da peva, ja sam je pitala da li može da prestane. Ona je počela da urla i ja sam njoj rekla: "Da li hoćeš da odem da ti zovem Mariju i probudim ti dete zbog toga i tu je ona meni rekla: "Silovana, ja nemam nikoga".

Sanja je dodala da je ona nikad nije tako uvredila da bi zaslužila tako nešto:

- Ja nisam nju nikada uvredila da bi ona meni tako uvredila. Ani je tatu dirala, Zoli je pokojnu baku dirala, Matoroj je spominjala pokojnog bratanca. Ona je u emisiji rekla da će me taj silovati kada izađem iz "Zadruge 2" i da mi samo tako neko može napraviti dete!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.