NOVA PO*NO AFERA? KIJA KOCKAR se J*BALA na javnom mestu, postoji i SNIMAK! OVO SU SVI ŠOKANTNI DETALJI! AUU!
Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

ONA BAŠ ZNA ZNANJE!

NOVA PO*NO AFERA? KIJA KOCKAR se J*BALA na javnom mestu, postoji i SNIMAK! OVO SU SVI ŠOKANTNI DETALJI! AUU!

Ne voli kad je mali

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Kija Kockar je za medije bez pardona ispričala koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav, šta je uzbuđuje, koliko seks treba da traje, da li uživa da se snima...

Kad je upitanja za veličin u polnog organa, bila je direktna:

foto: Printscreen Youtube

- Ne valja da je baš mali. Ali mojoj konstituciji ne bi odgovarao ni mnogo veliki. Savršena bi bila srednja porcija! Nažalost, mi žene smo kroz život prošle sve veličine, nagledale smo se svačega i videle smo i ono što ne bi trebalo - otvoreno je odgovorila Kija, i onda otkrila i koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav:

- Na koncertu Fifti Senta u Hali Pionir u Beogradu. Bila sam ludo zaljubljena i na početku veze sa dugogodišnjim dečkom. Sakrili smo se negde iza bine, bilo je baš uzbudljivo. Imala sam 20 godina i volela sam da eksperimentišem. Sad me mrzi da se cimam, to bih radila samo u krevetu - ispričala je Kija, a onda otkrila i kako postoje snimci nekih njenih seks avantura.

foto: Damir Dervišagić

- Snimala sam se kao mlađa. Bilo mi je zanimljivo da probam, da vidim kako izgleda...Tad je, hvala Bogu, bila loša rezolucija, niko me ne bi prepoznao. Danas bi mi već bila frka da se snimam, mogla bih da izgubim telefon. U tom slučaju bih se samo molila da sam dobro ispala - ispričala je Kija za medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.