STANIJA ZATEZALA RIBICU PRE ZADRUGE: U vag**u su joj GURALI OVO! Zašto neko sebi OVAKVE STVARI RADI
Stanija Dobrojević, Foto: Filip Plavčić

AUUU SINE!

STANIJA ZATEZALA RIBICU PRE ZADRUGE: U vag**u su joj GURALI OVO! Zašto neko sebi OVAKVE STVARI RADI

Stanija Dobrojević uradila je niz estetskih intervencija pred ulazak u rijaliti „Zadruga“, a poslednja u nizu bila je podmlađivanje vagine

Objavljeno:

Kako izvor blizak starleti tvrdi, Dobrojevićeva se ranije već jednom podvrgla ovoj proceduri, a pred ulazak u rijaliti starleta je koristila najnoviju metodu.

"Stanija već godinama pred ulazak u svaki rijaliti poseti privatnu kliniku u Srbiji, zategne se i popravi sve što treba na svom licu. Tako je bilo i ovoga puta, a osim što je u usne i jagodice ubrizgala hijaluron, odlučila je da se pobrine i intimne delove tela", priča izvor i objašnjava da je starleta vaginu podmladila laserom.

foto: Printscreen

"Tokom prvog podmlađivanja od pre nekoliko godina, koristila je metodu ubrizgavanja krvnih sudova u vaginu, ali ovoga puta odlučila se na laser, koji je ujedno i najskuplja metoda, ali je morala dva puta da poseti lekarsku ordinaciju. Prvi tretman laserom imala je mesec i po dana pre nego što je ušla u „Zadrugu“, a drugi samo dva dana pre nego što je otišla u karantin. Inače, na ovaj zahvat žene se odlučuju onda kada više ne mogu da uživaju u seksu kao pre zbog opuštanja vaginalnih mišića ili širenja vaginalnog kanala, kao i zbog nedostatku čvrstine u zidovima vagine. Procedura se sprovodi uglavom tako što doktor u vaginu ubacuje laserski spekulum, koji pomera napred-nazad, kako bi laserski zraci dospeli do svih delova. Ta intervencija je Staniji umnogome popravila samopouzdanje", kaže izvor i dodaje:

"Iako se na samom početku plašila da nešto ne krene po zlu i da neće biti zadovoljna, kada je videla rezultate, bila je presrećna. Poslednji laserski tretman trajao je nešto više od pola sata, a prošao je potpuno bezbolno. Nije mogla da veruje da je toliko dugo čekala da uradi nešto što je potpuno bezazleno, a pravi ogromnu razliku kako u izgledu, tako i u osećaju da ponovo ima dvadeset godina", navodi izvor i ističe da Dobrojevićeva teško prihvata starenje.

foto: Printscreen

"Nikoga ko je blizak sa Stanijom odavno ne čude njene plastične operacije i sitnije estetske intervencije. Ona jednostavno ne prihvata činjenicu da više nije toliko mlada i da godine utiču na njen izgled. Često se našalimo da kada Stanija nije u teretani, mora da je kod hirurga. Treća opcija ne postoji. Zato se okrenula i podmlađivanju intime. Ona, jednostavno, želi da što duže zadrži mladoliki izgled, tako da je tek počela s intervencijama, iako gotovo da nema dela na njenom telu koji nije promenila", zaključuje izvor za „Alo!“.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.