SUZANIN MUŽ BESAN ZBOG OBJAVLJENOG SNIMKA: Briga me što se Suzana je*ala sa Mikijem, ZAVRŠILI SMO!
Vladimir Perović, Foto: Printscreen Youtube

zadruga

SUZANIN MUŽ BESAN ZBOG OBJAVLJENOG SNIMKA: Briga me što se Suzana je*ala sa Mikijem, ZAVRŠILI SMO!

Suprug Suzane Perović, Vladimir Perović ne želi da čuje za nju nakon snimka seksa sa Mikije Đuričićem, koji je prikazan pred milionskim auditorijumom.

Objavljeno:

Mi smo ga pozvali kako bismo čuli njegovo mišljenje na temu skandala koji je zadrugarka napravila, ali on nije mogao da sakrije koliko je besan i ljut.

- Briga me što se Suzana je*ala sa Mikijem. Mi smo završili - rekao je Vladimir za srpski dnevni list i odmah nakon ovoga je prekinuo vezu.

Naime, Suzana je već danima na meti učesnika "Zadruge" zbog toga što neće da prizna mnoge stvari koje se tiču njenog odnosa sa Mikijem Đuričićem, koji je nedavno napustio ovaj rijaliti-šou. Između ostalog, Suzana ne želi da prizna da je imala seksualne odnose s njim.

foto: Printscreen

Ona je pre tri dana od novinara saznala da je isplivao snimak seksualnog čina sa Mikijem, ali je odbila da to komentariše uz obrazloženje da želi prvo da vidi snimak, kao i to da ima potrebu da o tome priča zajedno sa Mikijem. Iako Suzana izbegava da priča o seksu sa Mikijem, činjenica je da su bili intimni, a snimak njihove akcije prikazan je na Pink televiziji u udarnom terminu i jasno se vidi da su dvoje zadrugara imali seks u toaletu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.