ESTRADNI MATURANTI! Kako su izgledale naše ZVEZDE na proslavi...bar one koje su završile ŠKOLU! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

VIP Matura

ESTRADNI MATURANTI! Kako su izgledale naše ZVEZDE na proslavi...bar one koje su završile ŠKOLU! (FOTO)

Brojne javne ličnosti i danas se sa emocijama sećaju maturskog bala

Objavljeno: 13:53h

Oni su danas slavni i uspešni, a nekada su izgledali sasvim obično, baš kao i njihovi vršnjaci. Bez profesionalnih šminkera i stilista koji danas vode računa o njihovom izgledu naše javne ličnosti kao maturante teško da bismo prepoznali.

Neki od njih se nisu stideli da s nama podele svoje fotografije s maturske večeri i prepričaju nam utiske iz srednje škole. Oni se s jakim emocijama prisećaju tih dana kad su sanjali da će postati ono što su danas.

foto: Privatna arhiva, Damir Dervišagić

Suprugu sam zaprosio na maturi Srednju školu sam završio 1974. godine. Na mojoj maturskoj večeri bilo je divno. Rado je se setim. Uživao sam s prijateljima. Zanimljivo je to što sam pevao na mnogo matura, pa i na svojoj. Mnogo lepih uspomena me veže za taj period. Ja sam i suprugu Maju zaprosio na maturi. Ali ne na mojoj već na njenoj.

foto: Privatna arhiva

Školovao se za muzičara Direktor „Grand produkcije“ spada u red onih koji su imali sreću da rade posao za koji su se školovali. Popović je još od malih nogu želeo da postane muzičar, pa je najpre završio nižu, a onda i srednju muzičku školu 1973, što mu je kasnije mnogo značilo u karijeri.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.