ŠOK PRIČA IZ POLICIJE: Srpska starleta pala zbog DROGE, pitala za NAJBIZARNIJU stvar i otkrila svoje pravo ime! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/emmalapin

pronašli joj ekstazi

ŠOK PRIČA IZ POLICIJE: Srpska starleta pala zbog DROGE, pitala za NAJBIZARNIJU stvar i otkrila svoje pravo ime! (FOTO)

Rijaliti zvezda je histerisala, vrištala i plakala, a krivicu je svaljivala na policiju i izvesnog Crnogorca Kostu

Objavljeno:

Ema Lapin, bivša učesnica rijalitija koja je privedena zbog droge, nije htela lisice, a između napada plača raspitivala se kako je ispala u medijima.

Kako otkriva sagovornik Kurir-a, rijaliti zvezda je histerisala, vrištala i plakala, a krivicu svaljivala na policiju i izvesnog Crnogorca Kostu. Međutim, sve prisutne je šokirala kada se između dva napada plača raspitivala za svoje fotografije u novinama.

- Odbijala je da uđe u ćeliju, vrištala je i tražila da joj se obezbedi neka druga prostorija „jer ona ne može da boravi u takvoj rupi“. Posle prave borbe da uđe u ćeliju, nervozno je šetala, vikala, plakala, a onda se odjednom smirila i pitala da li novine pišu o njoj. Posebno ju je zanimalo da li joj je lepa slika - otkriva sagovornik upućen u istragu.

A post shared by Emma Lapin (@emmalapin) on

Prema njegovim rečima, Ema je odbila da iznese odbranu, pravdajući se da je u šoku, ali je kratko izjavila „da joj je sve namešteno“.

- Nisam kriva, droga nije moja. Sve mi je namestio Kosta, kriminalac iz Crne Gore. Ja se njega plašim - rekla je navodno ona, ali nije otkrila identitet muškarca kog je optužila. Ubrzo potom pokušala je da okrivi policiju da ju je maltretirala, ali i da stan u kom je pronađeno šest kilograma droge, kao i vagica za precizno merenje nisu njeni.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.