O OVOME JE PREDUGO ĆUTAO, A SADA JE REŠIO SVE JAVNO DA IZNESE: Janjuš otkrio NEPOZNATE detalje iz braka sa Enom
Ena i Marko Janjušević, Foto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

svi u neverici

O OVOME JE PREDUGO ĆUTAO, A SADA JE REŠIO SVE JAVNO DA IZNESE: Janjuš otkrio NEPOZNATE detalje iz braka sa Enom

Janjuš je napravio paralelu između svog braka sa Enom i odnosa Aneli i Asmina, pa otkrio svoju mračnu tajnu.

Objavljeno:

Aneli Ahmić nedavno je iznela stravične detalje nasilja, koje je, kako tvrdi, preživela od strane Asmina Durdžića, i to na dan očeve sahrane. Kako je i sama objasnila, on joj je naneo fizičke povrede, zbog kojih je morala da se krije tokom sahrane, a pamti da takve bolove nikada pre nije osećala.

Marko Janjušević Janjuš se slomio zbog ovih informacija i danima ne može da dođe sebi, a tokom sinoćnjeg intervjua kod Darka Tanasijevića otvorio je dušu i priznao šta mu ne da mira:

- Klonuo sam zato što mi je to onako, neću ja da patetišem. Mislim da je to jedinstven slučaj, ne znam šta se desilo tog dana, nisam znao to. Bilo bi udarnije da sam znao to i čuo. Ja sam tu noć čuo od nje, da on na dan sahrane svoje žene koja ide kod oca, pa šta god da mu je uradila. Ti pišeš statiste za mene da sam ja vodio ljubav posle 20 dana, a ne da on na dan sahrane zabodeš nekoga. Ona koja je sve to gutala i prelazila preko tih stvari ne znam. Da te prevari je normalno, ali to baš na dan sahrane oca nije mi za neku normalnu priču. Ja sam se svađao u toku braka i odnosa, ali se neke stvari ipak znaju. Ovo prvi put čujem u životu, jedino ako ona laže, ali nema šanse. Ti dođeš onda i imaš pravo meni nešto da kažeš - rekao je Janjuš tokom intervjua.

Janjuš otkrio nepoznate detalje iz braka sa Enom
Janjuš otkrio nepoznate detalje iz braka sa Enomfoto: Printscreen RTV Pink/Magazin In

- Kako komentarišeš što ti je Miljana otkrila za bliskost Asmina i Zole? - pitao je Darko.

- Ako je neko sa kim sam ja tako dobar i neko sa kim sam toliko vremena proveo i ovde i napolju sa mnom više neću biti dobar. Ja neću da verujem nikome, dok ne vidim i ne čujem drugu stranu - odgovorio je Janjuš.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas/O.T. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.