KAKVA JE RIBA NAŠA GLUMICA! Opasna u seriji, a na mrežama BOMBA, nakon ove fotke OSTAĆETE BEZ DAHA (FOTO)
Ana Franić, Foto: Espreso

predobra

KAKVA JE RIBA NAŠA GLUMICA! Opasna u seriji, a na mrežama BOMBA, nakon ove fotke OSTAĆETE BEZ DAHA (FOTO)

Glumicu Anu Franić gledamo u seriji "Poziv" koja se emituje na RTS-u

Objavljeno:

Na Javnom servisu se trenutno prikazuje serija "Poziv" u kojoj glavne uloge igraju Mirjana Joković, Miloš Timotijević i Ana Franić.

"Poziv" je triler u kojem Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke, koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom.

Istražujući preteće pozive, shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života. Anica pokušava da na to upozori Sonju, ali ona misterozno nestaje, što natera Anicu i Tijanu, Sonjinu buntovnu kćerku, da krenu u potragu za njom. Ova serija je dugo očekivani povratak Mirjane Joković na TV ekrane s kojih je nestala pre 30 godina, ali i ostvarenje u kojem lepu Anu Franić gledamo u ulozi negativke.

- Sve tri su se prilično zaigrale u muškom svetu i svaka je na svoj način zbog toga dobila po nosu - rekla je glumica za 24sedam i podsetila da je "priča prva za koju se ljudi vezuju i ako im nije zanimljiva neće je ni pratiti".

Sada je na društvenim mrežama objavila sliku na kojoj pozira kao junakinja serije, i stavila opis "da je nju samo Miloš tukao"

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.