REKLI SU MI DA SAM IZABRAN U IDEALNU PETORKU MUNDOBASKETA: Usledila je ispala kad je bilo proglašenje!
Peti Mils pada posle duela sa Rikijem Rubiom, Foto: AP

MOžda zbog onog promašenog bacanja

REKLI SU MI DA SAM IZABRAN U IDEALNU PETORKU MUNDOBASKETA: Usledila je ispala kad je bilo proglašenje!

To bi mu svakako bila slaba uteha posle onoga što je njegova reprezentacija doživela u polufinalu i borbi za treće mesto

Objavljeno:

Reprezentativac Australije Peti Mils izjavio je da mu je Košarkaška federacija njegove zemlje rekla da će biti izabran u idealnu petorku Svetskog prvenstva. Mils nije uspeo da pomogne Australiji da osvoji bronzanu medalju na Mundobasketu, pošto je u borbi za treće mesto izgubila od Francuske, iako je pružao sjajne partije u Kini. - U autobusu posle utakmice sa Francuskom iz Košarkaškog saveza Australije su mi rekli da ću biti izabran u najbolji tim prvenstva - napisao je Mils na Tviteru.

Plejmejker San Antonija tokom prvenstva prosečno je beležio 22,8 poena, 2,3 skoka i 3,9 asistencija po meču, ali mu je titula najboljeg strelca Mundobasketa izmakla za poen i to u odnosu na srpskog beka Bogdana Bogdanovića. Bogdanović je izabran i u idealnu petorku, zajedno sa Evanom Furnijeom, Markom Gasolom, Luisom Skolom i Rikijem Rubiom, koji je poneo i MVP titulu.

Bogdan Bogdanović zajedno sa ostalim članovima idealne petorke Mundobasketa
Bogdan Bogdanović zajedno sa ostalim članovima idealne petorke Mundobasketafoto: Dado Đilas

E sad, istina je da se Mils očekivao u idealnoj petorci i od strane javnosti koja je pratila Mundobasket, ali je ipak umesto njega tu upao Evan Furnije kao najbolji igrač trećeplasirane Francuske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.