NAJBOLJI STRELAC MUNDOBASKETA STIGAO U BEOGRAD: Bogdanović odgovorio na priče o lošoj atmosferi u reprezentaciji!
Bogdan Bogdanović je odgovorio na pitanje o atmosferi u reprezentaciji, Foto: Printscreen

Vratili se košarkaši

NAJBOLJI STRELAC MUNDOBASKETA STIGAO U BEOGRAD: Bogdanović odgovorio na priče o lošoj atmosferi u reprezentaciji!

Srpski košarkaš nije bio previše rečit po povratku iz Kine

Objavljeno: 23:39h

Košarkaši Srbije su se vratili sa Svetskog prvenstva u Kini gde su osvojili peto mesto.

Jasno je već odavno da je ovaj rezultat razočaravajući iz mnogo razloga i da su se i "Orlovi" vratili razočarani, jer nisu osvojili medalju, a svi su očekivali da čak budu i zlatni.

Po povratku sa Mundobasketa za okupljene novinare na aerodromu Nikola Tesla izjavu je dao najbolji strelac i član idealne petorke šampionata, Bogdan Bogdanović.

- Lepo je. Bar je neko dobio nagradu. Zahvalio bih se ovim ljudima što su došli ovde da nas dočekaju. To je ono što bih izdvojio - rekao je Bogdanović povodom nagrade za najboljeg strelca.

Potom je Bogdan rekao i da nije istina da je u ekipi došlo do narušavanja atmosfere tokom takmičenja kao što se pisalo u medijima.

- Tu smo mi, držimo se, imamo sjajnu atmosferu koja se nije kvarila i dovodila u pitanje. To nas je držalo i držaće nas zauvek. Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo. To je to - rekao je Bogdanović.

A šta je odgovorio na pitanje u vezi sa kvalifikacijama za Eurobasket koje počinju u februaru, ali i o kvalifikacijama za Olimpijske igre koje će biti krajem juna, pogledajte na snimku.

BONUS VIDEO:

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.