BJELICA ISKREN DO BOLA: Vraćamo film, gde smo grešili?! Ajd da smo se zezali i divljali! Samo da izvučemo pouku!
Nemanja Bjelica je po običaju bio veoma iskren, Foto: Dado Đilas

Svestan propuštene šanse

BJELICA ISKREN DO BOLA: Vraćamo film, gde smo grešili?! Ajd da smo se zezali i divljali! Samo da izvučemo pouku!

Reprezentativac kaže da njega i saigrače i dalje boli poraz od Argentine

Objavljeno:

Srbija neće biti šampion sveta, neće osvojiti ni medalju na Svetskom prvenstvu u Kini, ali sećaće se ovdašnja javnost velike pobede nad Amerikom, sastavljenom od NBA igrača, u meču za prestiž i plasman od 5. do 8. mesta.

"Orlovi" su uspeli da se izdignu posle šokantna dva poraza i eliminacije od Argentine u četvrtfinalu i da pobede selekciju SAD u meču bez takmičarskog značaja, ali ipak od važnosti za same igrače pre svega.

Da je propuštena prilika da se napravi veliki rezultat i osvoji zlato s obzirom na sve, bio je svestan i Nemanja Bjelica koji je posle emotivnih izjava posle teškog poraza u četvrtfinalu, bio emotivan i posle pobede nad "Drim timom".

Nemanja Bjelica je svestan kakva je šansa propuštena
Nemanja Bjelica je svestan kakva je šansa propuštenafoto: Dado Đilas

- Jeste da zvuči čudno, ali stvarno velika pobeda za nas, dobili smo Amerikance. Nije da se ni njima nije igralo, ali uvek je teško igrati ovakve mečeve. Gledaš druge ekipe, mogli smo da budemo mi, uvek vraćamo film, gde smo grešili i šta smo mogli da učinimo bolje. Nadam se da smo se na neki način iskupili.

Neki bi ovo nazvali "Pirovom pobedom" i slabom utehom s obzirom na sve.

- Ostaje nam još jedna utakmica da završimo takmičenje i nadam se da ćemo da izvučemo pouku. Ništa mi nismo uradili loše, ajde da smo se zezali, izlazili i divljali... Nego smo bili normalni, ali dešavaju se ovakvi porazi i baš bole. Ja nisam igrao dve godine, vratio sam se sa puno entuzijazma, da možemo da napravimo dobar rezultat. Dobili smo šamar od Argentinaca. Ništa, glavu gore, hvala narodu. Nije lako ni vama, ni nama. Za jedno 5 do 10 godina ćemo biti svesni šta smo mogli da uradimo. Samo da izvučemo pouku iz ovoga i imamo stvarno lepu budućnost - jasan je bio Bjelica posle meča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.