NEKA IM JE BOG U POMOĆI AKO SE SRETNEMO! Američki novinari podsetili Đorđevića na ove reči, a on im objasnio!
Aleksandar Đoršević, Foto: Starsport©

OBJASNIO IM SLUČAJ

NEKA IM JE BOG U POMOĆI AKO SE SRETNEMO! Američki novinari podsetili Đorđevića na ove reči, a on im objasnio!

Iako su mnogi očekviali duel Srbije i SAD u finalu, ispostavilo se da su se ove dve selekcije sastale u razigravanju od petog do osmog mesta

Objavljeno:

Imao je Aleksandar Đorđević hrabru izjavu pred Mundobasket.

- Nemojte uopšte da razmišljate o Amerikancima i, ako mogu prvi put da kažem, pustimo njih nek igraju svoju košarku, mi ćemo našu. Pa, ako se susretnemo, nek im je bog u pomoći - rekao je tada selektor Srbije.

Iako su mnogi očekviali duel Srbije i SAD u finalu, ispostavilo se da su se ove dve selekcije sastale u razigravanju od petog do osmog mesta. Srbija je savladala SAD sa 94:89. Uspeo je Đorđević da podigne samopouzdanje ekipi posle poraza od Argentine, a posle pobede usledilo je pitanje američkih novinara o čuvenoj izjavi.

- Bio sam gost nacionalne televizije, mogli ste da vidite ironiju, nemam razloga da blefiram. Nisam bio bez respekta prema Americi, samo sam hteo da dam sigurnost igračima, to je poruka da smo spremni, da želimo da se takmičimo. Pop je na sve to imao lep komentar i ja to cenim. Ima razočaranja, takva su takmičenja, imao sam sjajnu grupu momaka, desile su se lepe i loše stvari, porazi, povrede, nije lako za momke, moraš da ih guraš napred, podržiš, da veruješ u njih - rekao je Đorđević posle utakmice sa SAD.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.