TO SE ČEKALO: Bogdan progovorio o razlozima debakla na Mundobasketu!
Bogdan Bogdanović, Foto: Dado Đilas

ŠTA KAŽETE?

TO SE ČEKALO: Bogdan progovorio o razlozima debakla na Mundobasketu!

- Kraj je borbe za medalju, zbog koje smo došli na Svetsko prvenstvo. Šta je tu je, dešava se i najboljima - istakao je najbolji igrač srpske selekcije

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je bio najbolji pojedinac srpske reprezentacije u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva i naša je uzdanica u borbi za Olimpijske igre, ukoliko reši problem sa povredom.

- Težak poraz. Svi sada mogu da kažu šta god hoće tražeći razloge zbog kojih smo izgubili. Šteta, imali smo dobru atmosferu. U protekla dva dana desile su se neke stvari koje su nas možda poremetile. Ipak, kao profesionalci morali smo mnogo bolje da odreagujemo i mnogo bolje da odigramo - rekao je Bogdan.

Bogdan u razgovoru sa Skolom i sudijama
Bogdan u razgovoru sa Skolom i sudijama foto: Dado Đilas

- Ne mogu sada da izdvojim jedan razlog, svi smo krivi podjednako. Jedno veliko iskustvo, porazi su najbolje lekcije - rekao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović smatra da sa ponosom treba odigrati poslednje dve utakmice na prvestvu.

- Kraj je borbe za medalju, zbog koje smo došli na Svetsko prvenstvo. Šta je tu je, dešava se i najboljima. Treba ponosno odigrati dve poslednje utakmice i ponosno se vratiti kući, da makar završimo prvenstvo pobedom. Olimpijske igre jesu motiv, ali sada su sve emocije usmerene ka ovom porazu - ističe Bogdan, a prenose "Novosti".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.