ĐORĐEVIĆ SE OPASNO ZAMERIO AMERIKANCIMA: Razlog za to je Nikola Jokić - da nisu malo preterali?
Đorđević i Jokić, Foto: Starsport©

"TO JE BILA PRIČA CELOG LETA"

ĐORĐEVIĆ SE OPASNO ZAMERIO AMERIKANCIMA: Razlog za to je Nikola Jokić - da nisu malo preterali?

Jokić je u Kinu došao kao najbolji centar NBA lige za prethodnu sezonu, a na Mundobasketu je prosečno beležio 12,7 poena, 7 skokova i četiri asistencije za 21 minut na terenu

Objavljeno:

Jedan od najupućenijih poznavaoca prilika u Denver Nagetsima Harison Vind istakao je da srpski košarkaški reprezentativac Nikola Jokić nije najbolje iskorišćen od strane selektora Aleksandra Đorđevića

Đorđević je koristio Jokića na poziciji krilnog centra, što je atipično za mesto na kom Somborac igra u Denveru, što nije promaklo ni Vindu.

- Jokić je bio nedovoljno iskorišćen protiv Argentine i Španije. To je bila priča tokom celog leta. Video sam ga da igra i bolju odbranu od ove - napisao je Vind na Tviteru, ali nije obraćao pažnju na činjenicu da su se u modernoj košarci klasične pozicije ipak malo stopile.

Aleksandar Saša Đorđević
Aleksandar Saša Đorđević foto: Dado Đilas

Jokić je u Kinu došao kao najbolji centar NBA lige za prethodnu sezonu, a na Mundobasketu je prosečno beležio 12,7 poena, 7 skokova i četiri asistencije za 21 minut na terenu.

Podsetimo, Srbija je izgubila od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa, pa će se do kraja šampionata boriti za što bolji plasman od petog do osmog mesta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.