NIJE ŽELEO DA ĆUTI ZBOG PLJUVANJA PO ORLOVIMA: Oglasio se Milan Mačvan i svima zauvek zapušio usta!
Milan Mačvan u dresu reprezentacije, Foto: Dado Đilas

ČUJTE I POČUJTE

NIJE ŽELEO DA ĆUTI ZBOG PLJUVANJA PO ORLOVIMA: Oglasio se Milan Mačvan i svima zauvek zapušio usta!

Bivši kapiten je igrao kvalifikacije za prvenstvo koje se trenutno održava, i pomogao ekipi da se uopšte nađe na ovom takmičenju

Objavljeno:

Posle poraza Srbije od selekcije Argentine i kritike i podrška je dolazila sa raznih strana, ovog puta oglasio se bivši reprezentativac Milan Mačvan.

Podsetimo, ''Orlovi'' su poraženi od ''Gaučosa'' 97:87 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini, preostaje borba od petog do osmog mesta i borba za Olimpijske igre.

Bivši kapiten je igrao kvalifikacije za prvenstvo koje se trenutno održava, i pomogao ekipi da se uopšte nađe na ovom takmičenju. On je nakon utakmice dao podršku svojim nekadašnjim saigračima, a očigledno napao one koji ih pljuju.

Jasno je da se prvi deo odnosi na dežurne pljuvače koji su već počeli da napadaju Jokića, Bogdana, Saleta i družinu, a drugim delom obraća se svojim reprezentativnim drugarima, na koje apeluje da moraju da se izbore za plasman od 5. do 8. mesta, tačnije za peto mesto, jer će ono, po svemu sudeći, direktno voditi na Olimpijske igre.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.