Jedan hrvatski košarkaš napisao da Srbija ispada od Argentine, pa odmah obrisao! Drugi uveren da uzimamo zlato!
Košarkaši Srbije, Foto: Dado Đilas

Podeljena mišljenja

Jedan hrvatski košarkaš napisao da Srbija ispada od Argentine, pa odmah obrisao! Drugi uveren da uzimamo zlato!

FIBA je napravila igricu na Tviteru gde možete da predviđate kako će se odvijati do kraja Mundobasket

Objavljeno: 09:33h

Svetsko prvenstvo u košarci ušlo je u nokaut fazu. A ovog utorka se igraju prve utakmice četvrtfinala. Jedan od derbija jeste susret starih rivala Srbije i Argentine koji počinje u 13 časova.

Naši "Orlovi" su igrali spektakularno sve do poslednje utakmice drugog kruga i okršaja sa Španijom, koji smo izgubili uz izuzetno slabu igru, a taj meč je doveo neke u sumnju da su srpski košarkaši kadri da dođu do zlata.

Do te utakmice gotovo svi su bili uvereni da će Srbija osvojiti najmanje srebro, a sada put do finala vodi preko Argentine i Sjedinjenih Američkih Država.

Miro Bilan ne veruje da Srbija može do zlata
Miro Bilan ne veruje da Srbija može do zlatafoto: Beta/Dario Grzelj

Uoči početka nokaut faze FIBA je na svom Tviteru pozvala pratioce da prognoziraju rasplet do kraja prvenstva, a među onima koji su prihvatili učešće i hrvatski reprezentativci Miro Bilan i Rok Stipčević.

Bilan je najpre napisao da će Srbija već danas da ispadne od Argentine, a da će medalje podeliti između sebe SAD, Australija i Argentina, međutim, taj tvit je vrlo brzo obrisao. Sa druge strane, Stipčević je uveren da Srbija ide do kraja.

- Srbija zlato, Australija srebro, SAD bronza - prognoza je Stipčevića koji je još ranije izjavio da je ova reprezentacija Srbije možda i najbolja evropska reprezentacija u poslednjih 20-ak godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.