OGLASIO SE SELEKTOR ĐORĐEVIĆ: Dobro obratite pažnju šta je rekao pred duel s Argentinom!
Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Beta/Branislav Božić

SVI SLUŠAJTE SALETA!

OGLASIO SE SELEKTOR ĐORĐEVIĆ: Dobro obratite pažnju šta je rekao pred duel s Argentinom!

On je ponovio da Srbija samo treba da se vrati igri koja ju je krasila

Objavljeno:

"Nije sramota, ali je katastrofa" ovim rečima je Nemanja Bjelica opisao igru Оrlova pre puta od skoro 1.000 kilometara u Donguan iz Fošana. Danas sve treba da bude drugačije, treba nam Srbija od čije igre prolaze žmarci, Srbija kojoj i Ameri skidaju kapu.

Selektor Aleksandar Đorđević se oglasio pred meč sa Argentinom i u razgovoru sa novinarima pričao o svemu što ih je zanimalo.

- Čeka nas slična utakmica kao protiv Španije. Videla se njihova namera da igraju čvrsto, a tako će nas i dalje napadati, ali mi moramo da odgovorimo kako treba. Moramo da izvučemo pouke iz poraza - rekao je selektor Aleksandar Đorđević.

On je ponovio da Srbija samo treba da se vrati igri koja ju je krasila. Što se tiče psihološkog momenta pred utamicu sa Argentinom, naglasio je:

- Mi znamo šta nam je činiti. Moramo mirno isigurno da uđemo u meč. Na meni je da ih spremim, da im uputim prave reči I da ih ohrabrim, pre svega - rekao je.

Mnoge najviše interesuju odjeci isključenja Nikole Jokića. Đorđević je rekao da je imao još jedan razgovor s njim.

- Ponekad se dešava da igrači planu. Sve to može da se shvati, ali ne treba da se dešava u važnim utakmicama. I on je shvatio da nam je potreban na terenu u svakom meču - istakao je.

Saša Đorđević
Saša Đorđević foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Naravno, niko ne voli da gubi, a selektor je potvrdio da je poraz od Španije teško pao celom timu.

- Oni su takmičari i naravno da im nije lako. Teret nije lako izdržati pritidsak, a svako će jednom biti iskren i reći u kojoj meri to uspeva. Jednostavno, da u jednom trenutku ne pomisliš da je sve to lepo i sjajno, neko da moraš i dalje da grabiš - zaključio je.

Argentince predvodi sjajan tandem – plejmejker Reala Fakundo Kampaco i Luis Skola, koji igra u Šangaj Šarksima. Skola ima već 39 godina, ali to mu ne smeta da bude jedan od najboljih igrača Mundobasketa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.