ISTORIJSKA POBEDA, PA OSTAVKA: Crnogorci ostali bez selektora, a za to je kriva Evroliga!
Zvezdan Mitrović, Foto: EPA/Fazry Ismail

kraj saradnje

ISTORIJSKA POBEDA, PA OSTAVKA: Crnogorci ostali bez selektora, a za to je kriva Evroliga!

Đetići su pobedili Japan sa 85:60, a Mitrović se zahvalio igračima na saradnji

Objavljeno:

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović upisao je istorijsku pobedu na klupi nacionalnog tima.

Đetići su pobedili Japan sa 85:60 na Mundobasketu, a Mitrović se zahvalio igračima na saradnji.

- Niko ne može da veruje kako smo mi sa tolikim brojem igrača došli na ovo prvenstvo. Dobili smo veliko priznanje Fibe da smo reprezentacija koja je najviše napredovala u poslednje dve godine, što je veoma značajno za mene kao trenera, jer sam u tom periodu selektor, ali i za ekipu i celokupnu organizaciju - naveo je Mitrović, pišu vijesti.me.

Crnu Goru čekaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo pošto su u grupi sa Francuskom, Nemačkom i Velikom Britanijom. Nemci već imaju vizu pošto su domaćini.

- To je tema za sledećeg selektora. Sa ovim prvenstvom kao krunom se završio moj ugovor sa KSCG, to je unapred dogovoreno zbog mojih obaveza sa Asvelom u Evroligi. Ostaćemo, naravno, u kontaktu, jer smo svi mi vezani za reprezentaciju. Biće jako teško u toj grupi, ali je za Crnu Goru svaka pobeda velika, a plasman na završna takmičenja sjajan uspeh. Mogu samo da poželim sreću svima. Zahvalio sam se igračima na lepoj dvogodišnjoj saradnji, učinili su mene i sve nas ponosnim, jer smo došli ovde. Možda smo imali i malo nerealne apetite i ambicije, zbog čega smo bili tužni, ali takvi bi i trebalo da budemo, ambiciozni i vredni, i da stremimo što boljim rezultatima - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.