NE MOŽEŠ DA SE VRAĆAŠ PROTIV ŠPANIJE NA -20: Bogdan zna šta je uzrok poraza i najavio - Na Argentinu s 200%
Bogdan Bogdanović je ovaj poraz shvatio kao lekciju, Foto: Dado Đilas

Otvoreno priznao

NE MOŽEŠ DA SE VRAĆAŠ PROTIV ŠPANIJE NA -20: Bogdan zna šta je uzrok poraza i najavio - Na Argentinu s 200%

Najbolji igrač Srbije pričao je o tome da smo upali u ritam španskih igrača

Objavljeno:

Košarkaši Srbije su doživeli otrežnjenje u susretu protiv Španije, koja ih je spustila na zemlju fantastičnom igrom i pobedom zahvaljujući kojoj je osvojila prvo mesto u našoj grupi.

"Orlovi" su doživeli bolan poraz koji treba iskoristiti kao lekciju, a upravo su to bile posle meča reči našeg najboljeg igrača Bogdana Bogdanovića.

- Dosta smo odigrali neiskusno, nedovojlno agresivno. Kad igraš pasivno ne možeš da napraviš neku ozbiljniju prednost, koju smo npr. stekli u prvoj četvrtini kada smo igrali slobodno, našu igru. Oni su dosta iskusna ekipa... Par 'greškica' nas je koštalo, oni su otišli na +10 i posle, nakon isključenja Joke... Teško je vratiti se protiv Španaca sa -20 - rekao je posle meča Bogdanović.

Bogdan Bogdanović je rekao šta je uzrok poraza
Bogdan Bogdanović je rekao šta je uzrok porazafoto: Dado Đilas

Najbolji strelac i jedini naš raspoloženi igrač na ovom susretu otkrio je u čemu je bio ključ pobede "crvene furije" posle dobre prve četvrtine naših košarkaša.

- Promenili su odbranu, iskusniji su, ne mogu da objasnim... U nekim segmentima su nas pročitali par puta i jednostavno nismo odreagovali kako treba. Nadam se da ćemo naučiti iz ovoga što bi trebalo da naučimo.

Na redu je najvažniji meč na prvenstvu - četvrtfinale protiv Argentine.

- Nismo eliminisani. Argentinci, četvrtfinale - najteža utakmica na turniru. Moramo da damo 200 odsto - zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.