MORAO JE DA OSTANE NA PARKETU, ČAK I DA IZGUBIMO: Sale Đorđević o Jokićevoj 'glupoj reakciji' i isključenju!
Aleksandar Đorđević, Foto: Starsport©

mundobasket

MORAO JE DA OSTANE NA PARKETU, ČAK I DA IZGUBIMO: Sale Đorđević o Jokićevoj 'glupoj reakciji' i isključenju!

- Trebalo je da ostane na parketu, pa čak i da izgubimo , ali on je morao da bude na terenu i da bude jedan od naših lidera - rekao je selektor Srbije

Objavljeno: 18:22h

Igra kakvu su reprezentativci Srbije prikazali protiv Španije ne sme da se ponovi, ukoliko želimo medalju na Svetskom prvenstvu, a toga je svestan i selektor Orlova - Aleksandar Đorđević.

Sale je bio nezadovoljan posle meča, a imao je kritiku i za Nikolu Jokića, koji je zbog prigovora sudiji morao ranije u svlačionicu.

- Čestitam Španiji, bili su definitivno bolji tim. Oduzeli su nam naš plan igre, nismo mogli da odgovorimo na njihovu promenu odbrane, imali smo neke neobjašnjive greške, imali smo na ovom novou takmičenja 17 izgubljenih lopte, što je ne nedopustivo. Igrali smo srcem drugo poluvreme, ne sviđa mi se glupa reakcija mog igrača, koji je trebalo da ostane na parketu, pa čak i da izgubimo, ali on je morao da bude na terenu i da bude jedan od naših lidera - kritikovao je Đorđević Jokića i dodao:

- Svakako smo se vratili dobrom odbranom, uspeli smo da ih uzdrmamo, ali naše defanzivne greške u drugoj četvrtini su bile očigledne i protiv tima kao što je Španija to ne smete da dozvolite. Sjajni bekovi, plejmejkeri, a još jedan plejmejker im je Mark Gasol.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.