I KOD NAS VRI KRV, KOD JOVKETA JE ONA JUŽNJAČKA: Sale Đorđević prokomentarisao hit situaciju sa meča protiv Italije
Aleksandar Đorđević, Foto: Starsport©

MORAO JE ONAKO DA POTRČI

I KOD NAS VRI KRV, KOD JOVKETA JE ONA JUŽNJAČKA: Sale Đorđević prokomentarisao hit situaciju sa meča protiv Italije

Malo je falilo da plejmejker srpske reprezentacije napravi kobnu grešku, ali onda je Đorđević uradio nešto što će se prepričavati

Objavljeno:

Detalj iz finiša utakmice Srbija - Italija, kada je došlo do koškanja na terenu, a Stefan Jović pokušao da preskoči reklame, preko noći je postao pravi hit na internetu.

Grub faul Danijela Haketa na Jokiću i reakcija srpskog igrača izazvala je incident. Jović je sa klupe preskočio reklamnu ogradu, ali se gotovo istog sekunda i vratio nazad pošto je video kako Saša Đorđević trči ka njemu.

Razlog je sasvim jasan - Joviću je pretila kazna u slučaju da uđe na teren.

Dan kasnije selektor Srbije je prokomentarisao situaciju.

- Darko (Rajaković, pomoćni trener, prim .aut) zna kako je to u NBA - čim skočiš u teren automatski si kažnjen dve utakmice. Ne znam kako to FIBA reguliše, ali i meni je to bila u glavi i nisam hteo da dozvolim nikakav problem. Vodili smo, privodili utakmicu kraju i najmanje nam je potrebna takva situacija - rekao je Đorđević i nastavio:

- Igrači moraju da budu svesni toga, da pametnije reaguju, da ne ulaze u takve epizode, bez obzira na to što i kod na vri krv, kod Jovketa južnjačka... Impuls te navodi da pokažeš zube, da pokažeš karakter, međutim u tim trenucima je to apsolutno nepotrebno - prenosi Kurir reči srpskog selektora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.